Dimecres 16

Octubre de 2019

CASTELLET RÀDIO

Castellet Ràdio, una emissora oberta a la gent del poble

La ràdio per internet del Bages es pot escoltar des de qualsevol indret

05/02/2019 10:32h

La Xarxa

Castellet Ràdio va néixer fruit de la iniciativa de l'Associació Cultural Col·lectiu El Breny fa 2 anys. En un primer moment li van dir El Breny Ràdio, però mesos més tard es va fer una votació pública a les xarxes socials per escollir el nom de la nova emissora de Sant Vicenç de Castellet. El 23 de setembre de 2017 es va celebrar l'acte d'inauguració a Cal Soler i es va presentar el logo, les sintonies i el nou nom guanyador de la consulta: Castellet Ràdio.

L’objectiu Castellet Ràdio és oferir a Sant Vicenç una oferta de ràdio local, no comercial, posant-la al servei de les persones, entitats i col·lectius no només com a oients, sinó també com a protagonistes. En aquest sentit, l'emissora té una quinzena de col·laboradors que de manera voluntària donen cobertura a les notícies del poble i la comarca.

La graella de Castellet Ràdio també compta amb molts programes que donen veu a la gent de Sant Vicenç. Cal destacar 'Retalls', un espai en què les persones de més edat aporten les seves vivències i experiència laboral. Els oients poden descobrir com es confeccionaven les peces de roba fa més de 50 anys o com funcionava el comerç a la comarca. 'Una nit a les golfes' és un altre exemple de la programació de Castellet Ràdio, en aquest cas s'explica què hi ha a les golfes dels habitants de Sant Vicenç, a partir d'aquest espai comparteixen amb el presentador Sendo Vall quins llibres i objectes tenen en aquesta habitació.

'La Central' el nou magazín diari de les ràdios locals de la Catalunya central

Castellet Ràdio, conjuntament amb Ràdio 010, Ràdio Sallent, Ràdio Sant Fruitós i Solsona FM realitzen, de dilluns a divendres, de 8h a 11h, un programa on l'actualitat del territori és el protagonista amb entrevistes, informacions, entreteniment, etc.

Castellet Ràdio està adherida a La Xarxa de Comunicació Local, tenint accés a continguts i serveis que ajuden a complimentar la seva programació.

segueix-nos «