Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

Mèdia

Coneguem Llagostera Ràdio

25/01/2016 12:28h

Com una gran majoria de les emissores locals del país, Llagostera Ràdio arrenca gràcies a l’esforç, la iniciativa i les ganes de fer ràdio d’un grup de veïns del municipi durant la dècada dels vuitanta. Com una gran majoria de les emissores locals, i amb el pas dels anys, la ràdio es professionalitza tot i mantenir una important xarxa de col·laboradors. I com una gran majoria de les emissores locals, Llagostera Ràdio passa a ser emissora municipal a mesura que el projecte es consolida. Però aquesta ràdio referent a les Gavarres i, a diferència, de moltes emissores locals manté el seu segell d’independència i encara avui és gestionada per una entitat independent que sota el paraigua de l’Ajuntament de Llagostera ofereix una programació completa basada en els informatius, les retransmissions esportives i la selecció musical acurada. 

Una programació que abraça totes les franges d’entre setmana i caps de setmana des de l’any 97. Va ser aleshores quan, coincidint amb el canvi d’ubicació de l’emissora als nous estudis del carrer Sant Pere, Llagostera Ràdio va fer un salt endavant en la seva oferta.

Actualment l’emissora ofereix un magazín de matí de dilluns a divendres que combina l’entreteniment amb les entrevistes i la informació de servei. L’actualitat es complementa amb quatre butlletins de deu minuts que es distribueixen al llarg del dia. Una informació local i comarcal que la direcció de Llagostera Ràdio té la voluntat d’ampliar en propers mesos amb un informatiu a mitja tarda.

‘Quan ve la nit’ és l’altre magazín de referència d’aquesta ràdio. I com s’intueix pel nom del programa, aquest espai arriba als veïns de Llagostera ben entrada la nit. El programa s’emet de dilluns a divendres de 24h a 2h i fa un repàs a l’oferta cultural de la comarca.

I és que la cultura té un paper molt destacat a la graella d’aquesta emissora municipal. Un dels elements distintius de Llagostera Ràdio és la selecció musical de diferents estils i èpoques que tan bona rebuda té entre els oients d’aquesta emissora.

Els partits del Llagostera, en directe

Els esports tenen també un paper important. La presència de l’equip de futbol del municipi a la segona divisió és tot un esdeveniment per a Llagostera. La ràdio municipal no en queda al marge i retransmet en directe tots els partits de l’equip amb la locució que en fa Carles Baldellou des de FEM Girona. L'actualitat esportiva també té el seu espai amb el programa 'El marcador' que es fa els dilluns de 19h a 20h.

Aposta per les noves tecnologies

Llagostera Ràdio ha fet en darrers mesos una clara aposta per les noves tecnologies amb un web que permet escoltar la ràdio a la carta i, per tant, arribar a molta més gent i a qualsevol dia i hora de la setmana. L’oferta que trobem al web de Llagostera Ràdio es complementa amb els programes, espais i càpsules que l’emissora agafa de La Xarxa de Comunicació Local i d'algunes de les seves ràdios adherides.

segueix-nos «