Dilluns 22

Juliol de 2019

La Xarxa

Constantí Ràdio inicia aquest dissabte els actes de celebració del seu vintè aniversari

L’emissora emetrà un programa especial de 18h a 20h i ha organitzat el Concert Jove dels actes de la Festa Major d’Hivern

17/01/2019 17:01h

La Xarxa

Constantí Ràdio ho té tot a punt per celebrar els seus 20 anys. Coincidint amb la Festa Major d’Hivern del municipi, l’emissora commemorarà a partir d’aquest dissabte l’efemèride amb un programa especial en directe de 18h a 20h des del Pavelló Poliesportiu. Aquella mateixa nit, a les 23h, ha organitzat un concert a càrrec del músic ebrenc, Joan Rovira, el grup de versions de pop-rock, U*Rock, i el DJ Carles Navarro.

Un any amb esperit festiu

Els actes de celebració continuaran a l’abril, amb un concurs de guió radiofònic amb la participació dels alumnes de l’Institut de Constantí. El guanyador serà enregistrat als estudis de l’emissora. I ja el dia de Sant Jordi, els professionals del mitjà sortiran al carrer per oferir una programació especial en directe.

Un altre dels punts àlgids d’aquest any de celebracions serà el concert impossible ‘Beatles vs. Stones’ del 2 d’agost, en el marc de la Festa Major d’Estiu. Hi tocaran les bandes de tribut a la formació de Liverpool, The Beatboys, i de la liderada per Mick Jagger, Smoking Stones.

Constantí Ràdio també renovarà la seva imatge, amb un nou logotip i estrenant web. L’emissora, adherida a La Xarxa de Comunicació Local, ha potenciat la informació d’àmbit local i la participació ciutadana al llarg de la seva història.

segueix-nos «