Dilluns 22

Juliol de 2019

La Xarxa

El programa musical 'Estudi 3' de Ràdio Arenys compleix 10 anys en plena forma

'Estudi 3' es pot escoltar a les ràdios locals i també es pot veure a les televisions de proximitat

08/01/2019 10:43h

La Xarxa

Donar veu als artistes emergents és l'objectiu principal d''Estudi3'. Un programa que va néixer l'any 2009 a Ràdio Arenys i que després de 10 anys d'emissió s'ha consagrat com un referent en la difusió de la música catalana i de fora el país. El director de Ràdio Arenys, Josep Bayo, i la periodista Marta Pérez Verge, són els encarregats de fer possible aquest programa, on la música i els musics són els principals protagonistes. 

Després de 10 anys, per l''Estudi 3' han passat més de 750 grups, alguns dels quals es poden tornar a escoltar des del seu canal de YouTube . En un primer moment els convidats eren grups locals però, amb el pas dels anys, el  programa ha anat ampliant les seves fronteres, acollint grups de tot l'Estat, i fins i tot d'Itàlia, de l'Argentina o Xile. Des del jazz, el pop, el rock o el reggae, tots els estils tenen cabuda a 'Estudi 3' perquè l'únic que s'exigeix als grups és que tinguin passió pel que fan. Molts noms coneguts com Blaumut, Mishima, Izal, Green Valley, Elena Gadel, Zahara però també noms emergents com PAVVLA, Kids from Mars, Núria Graham, Ju o les Mourn ja formen part de la família del programa.

Fruit del seu bagatge i experiència en l'àmbit musical, l'equip d''Estudi 3' ha participat en projectes com el Mercat de Música Viva de Vic, la gala de premis Enderrock o el Festival Canet Rock. El programa va ser també finalista als premis ARC el 2013 en la categoria de millor mitjà de comunicació o programa musical.

Història del programa

L'any 2009, el que era un antic magatzem ple d'antigues andròmines que havien format part de la maquinària de Ràdio Arenys va convertir-se en un espai on la música i els músics serien els protagonistes des del primer moment. El petit estudi 3 i els seus 10 metres quadrats acullen cada setmana una banda, grup o cantautor per enregistrar dues cançons en format acústic i parlar de manera distesa amb la periodista Marta Pérez Verge, sigui d'un nou disc, espectacle o gira de concerts. 

On i quan es pot veure 'Estudi3'

El programa és una producció de Ràdio Arenys amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local. Per saber quines televisions locals l'emetran cliqueu aquí i les ràdios aquí

segueix-nos «