Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

Mèdia

Finalistes als premis Rahola de Comunicació

22/10/2015 11:57h

Tot i ser una ràdio petita i amb pocs mitjans, Ràdio Cap de Creus ha aconseguit enguany ser finalista a la categoria de ràdio local dels premis de comunicació Carles Rahola que cada any entrega la Diputació de Girona

Debat sobre el nou Bulli

Un debat especial sobre el futur d'El Bulli Foundation, la proposta que el cuiner Ferran Adrià té per donar continuïtat a El Bulli, va ser seleccionat pel jurat dels premis com a finalista en la categoria de millor programa de ràdio local.

Un èxit sense precedents per aquesta emissora amb pocs recursos de l’Alt Empordà. I alhora un reconeixement a la feina ben feta que ha esperonat l’emissora a seguir treballant des de la proximitat i la qualitat.

Prova d’això, és que Ràdio Cap de Creus no descarta presentar noves propostes a la propera edició dels premis Carles Rahola. ‘El retorn a la joventut’, una sèrie de 13 capítols que recull les vivències i els records d’algunes de les persones més grans del poble podria ser la nova carta que Ràdio Cap de Creus presenti als premis de comunicació.

segueix-nos «