Dilluns 22

Juliol de 2019

RÀDIO MOIÀ

L'entreteniment i l'actualitat d'últim minut a Ràdio Moià

L'emissora fa 32 anys que va iniciar la seva programació

06/02/2019 10:22h

La Xarxa

Ràdio Moià s'ha consolidat després de 32 anys com un referent de la comunicació local a la comarca del Moianès. Gràcies a la gent que hi treballa voluntàriament han aconseguit emetre una graella de programes informatius i d'entreteniment.

L'actualitat informativa és objecte de debat a Ràdio Moià. Les notícies d'última hora les comenten Josep Maria Riera i Marta Carbó al programa 'Qui dia passa, any empeny'. A 'Què et sembla?' els oients poden estar al dia d'aquelles notícies que han passat desapercebudes i que són dignes d'estudi. Tota la informació esportiva la comenta Àlex Casals a 'La Jornada'.

La música i la cultura són també el pal de paller de l'emissora. Programes com 'La Moixiganga', dirigida al públic més petit de la casa, ens posa al dia de les cançons i tradicions culturals catalanes amb un toc d'humor. 'El Club del Country', 'Disco Modium', 'Desperta't amb música' o 'Ball Matinal' són alguns dels programes on la música és la protagonista. Un dels seus reptes és no repetir en 30 dies cap tema musical.

Història de l'emissora

Ràdio Moià va néixer l'any 1987 quan un grup de veïns van decidir iniciar l’aventura de crear un mitjà local, que fes arribar les notícies del poble als seus oients. Amb pocs mitjans, van iniciar aquest projecte que, de mica en mica i amb la il·lusió i l'esforç dels diferents col·laboradors, han fet possible que la ràdio continuï sent un mitjà de referència a la comarca del Moianès. 

 

segueix-nos «