Dilluns 23

Setembre de 2019

Ràdio Castellterçol

Ràdio Castellterçol celebra el seu primer any des de la seva reobertura

L'emissora va iniciar la nova etapa el 21 de gener de 2018, coincidint amb Sant Fruitós, patró del poble

23/01/2019 11:43h

La Xarxa

Ràdio Castellterçol ja fa un any que va iniciar de nou la seva programació. L'emissora, que va ser inaugurada el 21 de gener de 1989, va estar tancada durant gairebé 30 anys. L'objectiu dels impulsors ha estat donar la veu al poble una altra vegada, perquè se la torni a fer seva. L'Ajuntament de Castellterçol s'ha sumat a aquesta iniciativa i ha donat des de l'inici el seu suport. L’equip que gestiona Ràdio Castellterçol forma part de l’associació Castellterçol Ràdio i en formen part Dani Autonell, Antonio Bermejo, Berta Gusi, Esther Mendoza i Jordi Vila.

Des de la ràdio s'emeten més d'una quinzena de programes propis i també alguns d’altres emissores. Ràdio Castellterçol ha donat especial importància a la música, espais com 'Escolta la música', 'Jazz som aquí', 'Cançons de terra' o 'Rock clàssic' s'escolten setmanalment. L'emissora també ha apostat per un magazín matinal els diumenges 'Vida Rural'. Programes d'esports, de 'coaching', de literatura i de cultura omplen la graella de Ràdio Castellterçol. A més, a cada punt horari, ofereixen uns informatius en xarxa per estar al dia de tot el que passa al seu voltant.

Ràdio Castellterçol compta amb un lingüista i ha confeccionat un llibre d’estil. També han realitzat tallers de formació radiofònica i han començat a col·laborar amb l’Institut Escola Ramona Calvet, on ja s’imparteix una assignatura optativa de ràdio dins de l’horari lectiu. La seva filosofia és sortir al carrer per acostar la ràdio a tothom i cobrir els diferents esdeveniments que se celebren a Castellterçol durant l’any.

segueix-nos «