Dilluns 22

Juliol de 2019

La Xarxa

Ràdio Pineda comença nova etapa amb ‘Energia positiva’

En l’últim any, l’emissora maresmenca ha renovat imatge i web, reformat els estudis i s’ha adherit a La Xarxa

07/01/2019 19:13h

La Xarxa

Ràdio Pineda ha iniciat l’any amb força, després d’un període de transformació que l’ha dut a reformar els estudis, estrenar nou web (radiopineda.cat) i redissenyar la seva imatge corporativa. L’emissora continua prioritzant la informació local de Pineda de Mar i recentment s’ha adherit a La Xarxa de Comunicació Local.

Aquesta revolució ha dut l’emissora, de titularitat pública i amb 37 anys d’història, a adoptar el lema ‘Energia positiva’, que impregna tota la programació i la seva plantilla.

L’art de combinar informació i entreteniment

La programació de Ràdio Pineda aposta per la informació, de dilluns a divendres a primera hora del matí, amb el programa ‘Dit i fet’, a càrrec d'Olga Diéguez i Pep Basart. L’actualitat de proximitat queda complementada amb els butlletins horaris, produïts des de l’emissora. L’entreteniment és el protagonista de l’altra franja estrella del dia a ‘La tarda és nostra’, un espai musical presentat per Ricard Ubach. També destaca el magazín setmanal 'Pineda es mou', conduït per la periodista i coordinadora de l'emissora, Maria-Josep Hernàndez.  

segueix-nos «