Dijous 26

Abril de 2018

Arriben els dibuixos que serveixen per netejar les parets

Sant Adrià de Besòs ha estat escenari dels grafits nets o inversos, en què en lloc de pintar un mur amb aerosols es plasma la representació traient la brutícia acumulada

14/05/2012 14:24h

Amb motiu de la celebració el pròxim dijous 17 de maig del Dia Internacional del Reciclatge, s'han començat a desenvolupar activitats arreu de Catalunya en aquesta línia ecològica, com ara la realització de grafits nets o inversos. En aquest tipus de pràctiques, en comptes de pintar un mur amb aerosols que contaminen es fa el dibuix que neteja la brutícia acumulada. L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) ha donat permís per fer un grafit invers al llarg de 20 metres del Parc Fluvial del Besòs.

La iniciativa, duta a terme pel Moviment R juntament amb el Projecte Life COR, Campanya Objectiu Residus, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, té com a objectiu promoure els hàbits del bon reciclatge entre els joves. Segons ha comentat Anna González, directora de Life COR, el programa s'adreça principalment a persones amb edats compreses entre els 18 i els 35 anys, "que són els que saben millor què són els residus, on han d'anar i què se'n fa després, però no és, de lluny, la franja d'edat que fa les coses millor".

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «