Dimecres 12

Desembre de 2018

Belgrado Basketball, un projecte per a amants del bàsquet clàssic

El barceloní Jordi Sampietro ha convertit la seva passió pel bàsquet en una iniciativa vital per als seguidors de l'esport de la cistella

13/07/2012 14:00h

XARXANOTICIES.CAT / ROGER MARCH

Sampietro, que viu a la capital sèrbia, ha establert des d'una de les meques del bàsquet europeu un projecte adreçat clarament als milers d'apassionats d'aquest esport, bàsicament a Catalunya i a Espanya.

A través del web belgradobasketball.com, Sampietro ofereix una experiència que va més enllà de viure un simple partit. Proposa descobrir una capital europea "desconeguda i amb un encant especial" amb el fil conductor del bàsquet, ja que partits, entrenaments i campus són els vertaders protagonistes de l'oferta del web.
 

Llicenciat en Educació Física i entrenador de bàsquet, Jordi Sampietro ha convertit la passió en una emprenedoria, adaptant l'oferta de Belgrado Basketball a la voluntat dels clients/amants d'aquest esport i al moment de la temporada en què visitin Sèrbia.

Podem veure partits de múltiples competicions masculines (Eurolliga, Eurocopa, Lliga Adriàtica o Superlliga sèrbia, entre d'altres) i femenines, com la Lliga Sèrbia; s'ofereix també la possibilitat de seguir els campionats de categories inferiors, i per als entrenadors hi ha l'opció d'assistir a campus, escoles i acadèmies on poder millorar la gestió d'un grup.

Fins i tot hi ha espai per als serveis als equips que vulguin entrenar-se i disputar partits en un entorn singular, únic per a tot seguidor i practicant del bàsquet.

segueix-nos «