Dissabte 25

Maig de 2019

Canal Terrassa

Masia ocupada

Els Mossos d’Esquadra desallotgen la masia de Can Piella a Montcada i Reixac

Complint un requeriment judicial, els mossos han desallotjat aquest matí Can Piella, al Vallès Occidental, i han detingut cinc persones

15/05/2013 11:30h

La Xarxa

Àudio:

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest matí una masia –coneguda com Can Piella- a Montcada i Reixac, al Vallès Occidental.

Cap a les 5h del matí, els Mossos d’Esquadra han iniciat un dispositiu per donar compliment al manament judicial de desallotjament de les persones que ocupaven aquesta masia. Una vegada els mossos han arribat, acompanyats de la secretària judicial, han comprovat que dins la casa hi havia cinc persones, de les quals tres han sortit per pròpia voluntat i les dues restants s’han encadenat al sostre de la casa, en un lloc de difícil accés.

Per impedir que els mossos procedissin al desallotjament, unes 50 persones s’han concentrat davant del perímetre de seguretat que han establert els agents i han començat a llançar objectes contundents contra ells. Davant aquesta actitud, els mossos han detingut cinc persones, totes de nacionalitat espanyola, als quals se’ls imputen els delictes de lesions i atemptat a agents de l’autoritat. Un mosso ha resultat lesionat lleu quan, en una de les detencions efectuades, la persona s’ha resistit activament a l’actuació dels agents. Al dispositiu han participat agents de la comissaria de Montcada i Reixac, de la comissaria de Cerdanyola, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Nord i de l’Àrea de la Brigada Mòbil. Els detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.

segueix-nos «