Dimecres 21

Agost de 2019

García Albiol pensa reduir el nombre de districtes de Badalona

El nou alcalde s'ha reunit amb el cap de llista de CiU, Ferran Falcó

17/06/2011 20:34h

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, s’ha reunit aquest divendres al matí amb el cap de llista de CiU, Ferran Falcó. Aquesta és la segona reunió que l’alcalde de Badalona ha mantingut amb els responsables dels grups municipals, després de la realitzada dijous amb el cap de llista d’ICV-EUiA, Carles Sagués. Xavier García Albiol ha explicat que la trobada amb Ferran Falcó s’ha produït en un clima de cordialitat, tal i com ja va passar amb el dirigent d’ICV-EUiA.

L’alcalde de Badalona ha plantejat a Ferran Falcó les prioritats del Govern municipal i el nou model d’organització de l’Ajuntament. Xavier García Albiol ha indicat que en els propers dies presentarà el nou model organització de l’Ajuntament amb la voluntat d’obtenir un consens generalitzat amb els grups municipals i amb l’objectiu d’aconseguir un model d’excel·lència en la gestió municipal. En aquest sentit, ha avançat la possibilitat de reduir el nombre de districtes existents fins ara, i ha apuntat que es podria passar dels 8 districtes actuals a un màxim de 5 o 6 districtes, cosa que suposaria un estalvi en la despesa pública.

La següent reunió amb dirigents dels grups municipals es produirà el proper dilluns a les 13 hores amb el cap de llista del PSC, Jordi Serra.

segueix-nos «