Dilluns 26

Agost de 2019

Sortejada la 2a fase de la Copa Catalunya 2012/2013

L'eliminatòria inclou els 15 equips de Tercera que participaran a la competició i els dos últims campions de Primera Catalana

12/07/2012 15:35h

L'endemà de la presentació de la final de la Copa Catalunya de l'última temporada, la 2011/2012, la Federació Catalana de Futbol ha celebrat aquest matí el sorteig corresponent a la segona fase de la competició del curs que tot just ara s'inicia. És la 24a edició de la Copa, que culminarà durant el proper curs 2012/2013.

En aquesta ronda de la competició participen 25 equips: els 8 equips que van superar la primera fase, disputada durant les últimes setmanes; 15 equips que han jugat a Tercera divisió l'últim curs (hi participen tots menys els filials, per prohibició, i el Gavà, la Gramenet i el Masnou, per renúncia); i els 2 campions de Primera Catalana d'aquest últim curs, el Figueres i la Rapitenca. 

El sorteig ha deixat un equip exempt, el Vic. Els 12 emparellaments són els següents:

2a fase, 1a eliminatòria

Cervera-Balaguer
Base Roses-Figueres
Equipo Ja-Muntanyesa
Manlleu-Olot
Vilafranca-Castelldefels
Terrassa-Rubí
Santboià-Prat
Rapitenca-Amposta
Vilassar de Dalt-Europa
La Guàrdia-Cornellà
At. Roda de Barà-Vilanova
Vila-roja-Granollers

Equip exempt: Vic

L'eliminatòria es disputarà, a partit únic, el cap de setmana de l'11 i el 12 d'agost. El Vilassar de Dalt-Europa, però, s'ha avançat al 8 d'agost.

La ronda presenta diversos al·licients: debutaran en partit oficial diversos entrenadors, com Juanjo Tenorio (Balaguer), Jordi Dot (Manlleu), Miki Carrillo (Terrassa), Dani Casado (Vilanova), Manolo González (Muntanyesa); a més, es viuran duels de proximitat molt intesos, com el Rapitenca-Amposta, que enguany han invertit les categories; o el Manlleu-Olot, que enguany serà especial per als futbolistes Ramon Masó i Manel Sala, que han canviat la Garrotxa per Osona.

Els 12 guanyadors, i la UE Vic ja tenen previstos els rivals per a la següent ronda, en què entraran 5 dels 6 equips catalans de Segona B el curs passat (no hi participa el Badalona):


2a fase, 2a eliminatòria

Llagostera contra el vencedor del Base Roses-Figueres
L'Hospitalet contra el vencedor del Vilassar de Dalt-Europa
Lleida contra el vencedor del Balaguer-Cervera
Reus contra el vencedor del Rapitenca-Amposta
Sant Andreu contra el vencedor de l'Equipo Ja-Muntanyesa
Vic contra el vencedor del Terrassa-Rubí
Vencedor del La Guàrdia-Cornellà contra el vencedor del Santboià-Prat
Vencedor del Roda de Barà-Vilanova contra el vencedor del Vilafranca-Castelldefels
Vencedor del Manlleu-Olot contra el vencedor del Vila-roja-Granollers

Els 9 guanyadors restaran pendents de l'entrada en competició d'un màxim de 3 equips més, els catalans de Segona el curs passat (Girona, Nàstic i Sabadell). S'haurà de veure si entraran a la propera fase o si primer els equips presents al sorteig d'avui s'enfrontaran entre ells.

segueix-nos «