Dilluns 22

Gener de 2018

TV El Vendrell

El 'Carnaval Style' del Vendrell causa furor a la xarxa

El vídeo promocional ha rebut un miler de visites poc després d'haver-lo penjat

18/01/2013 19:09h

La Xarxa

Tot a punt per al Carnaval del Vendrell 2013, el dia 8 de febrer. La inscripció està sent superior a la de l'any passat, potser pel reclam del videoclip que ha creat la Comissió de Festes i que està causant furor a la xarxa. S'ha penjat aquest divendres i en poques hores ha rebut ja un miler de visites. La versió del 'Gang nam style' ha implicat diversos col·laboradors i més de quaranta ballarins de l'escola de dansa Aula 3, així com la mateixa entitat organitzadora que, és clar, s'ha disfressat per a l'ocasió.

El carnaval d'enguany compta amb més premis i amb un final de rua diferent (acabarà a les Mates). El consistori manté la prohibició de beure alcohol, fet que l'any passat va provocar una caiguda dràstica de la participació com a mesura de protesta.

Enguany s'ha buscat un revulsiu per augmentar la participació a la festa: el videoclip 'Carnaval Style', d'una banda, i més premis, gràcies a la col·laboració d'espònsors, de l'altra.

Dilluns és l'últim dia per inscriure's al carnaval de la capital del Baix Penedès. De moment, ja hi ha confirmades la participació de vint carrosses i cinc comparses.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «