Diumenge 26

Maig de 2019

Prades acollirà un campament infantil per aprendre xinès

Se celebrarà del 24 de juny al 6 de juliol i està pensat per a nens de 5 a 14 anys

27/03/2012 15:07h

L'empresa tarragonina English Summer S. A. i l'emprenedora xinesa JiaJia Wang faran a Prades (Baix Camp) un campament d'estiu per a nens d'entre 5 i 14 anys per aprendre xinès. Aquest Chinese Summer, el primer que s'organitza a Espanya segons English Summer, és fruit de la unió entre English Summer S. A., amb una experiència de més de 30 anys organitzant campaments d'anglès a l'estiu, i l'emprenedora JiaJia Wang.

Agrupats en classes de 8 a 12 alumnes segons nivell i edat, cada dia s'impartiran 4 hores diàries de classes de xinès amb professors natius. Així, cada lliçó de gramàtica vindrà acompanyada del seu vocabulari i es practicarà tot allò l'après a través de les diferents destreses: auditiva, oral, escriptura i lectura. Per seguir el progrés d'aprenentatge dels alumnes, hi haurà exàmens setmanals, a més d'unes miniproves diàries al principi de la classe.

Dirigit per monitors experts en l'atenció dels nens i el temps lliure, cada dia es realitzaran dinàmiques de grup, activitats de temps lliure o esports individuals i d'equip com futbol, bàsquet, voleibol, tennis, escacs, tennis de taula o atletisme. El campament de xinès se celebrarà del 24 de juny al 6 de juliol a Prades, està ideat per a nens de 5 a 14 anys i tindrà un cost de 1.250 euros per alumne.

JiaJia Wang és una jove guanyadora de diferents premis d'emprenedors com UPFemprèn o el VI Premi del Cercle de Dones de Negocis i ponent en el Fòrum IMPULSA 2011 en la Fundació Príncep de Girona. JiaJia Wang és professora de xinès per a nens i dirigeix la seva empresa Jiajia Edicions, que actualment comercialitza llibres de text, CD i DVD per aprendre xinès.

segueix-nos «