Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa de Comunicació Local

La Xarxa

L’Institut de Vic guanya el ‘Pica Lletres’ radiofònic

Després de superar el Col·legi Sant Josep de Vilafranca del Penedès

22/06/2014 14:00h

La Xarxa de Comunicació Local

Àudio:

L’Institut de Vic ha guanyat el concurs radiofònic ‘Pica Lletres’, després de superar el Col·legi Sant Josep de Vilafranca del Penedès a la Gran Final Nacional que han emès aquest diumenge les emissores locals. Els alumnes osonencs han aconseguit imposar-se als penedesencs en una eliminatòria molt disputada, en què uns i altres han exhibit un alt nivell de català.

Tots ells s’han sotmès a una desena de proves, en què han hagut de lletrejar paraules, resoldre embarbussaments, identificar barbarismes i relacionar paraules amb les definicions.

Representant l’Institut de Vic, a Osona, han concursat Martí Mitjavila, Ferran Mirabent i Jonathan Sánchez, mentre que Elisa Medrano, Joan Mata i Blanca Romero ho han fet en representació del Col·legi Sant Josep de Vilafranca del Penedès.

Ambdós centres han arribat a la Gran Final després d’haver obtingut la puntuació més alta en la fase eliminatòria, en la qual han concursat un total de dotze centres. La gala ha estat conduïda per Lali Giner i Marc Lobato des de l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, amb l’assistència d’un centenar d’estudiants i professors. També ha comptat amb l’actuació musical de Filippo Landini.

El concurs ha mobilitzat prop de 400 persones
En aquesta primera edició el concurs ha mobilitzat prop de 400 alumnes i professors. Les emissores que han emès el concurs aquesta temporada han estat Ràdio Montblanc-L’Espluga FM Ràdio, Ràdio l’Escala, Mataró Ràdio, Ràdio Vic, Ràdio Vilafranca, Cugat.cat, Reusdigital, EMUN FM Ràdio, Altafulla Ràdio, FeM Girona, Canal Terrassa i Ràdio Granollers.

segueix-nos «