Dilluns 21

Maig de 2018

La Xarxa

Mèdia

Arriben a les ràdios locals nous programes sobre literatura, senderisme i educació

‘L’hora del conte’ d’Ona Bitlles, ‘Sendes’ de Ràdio Martorell i 'Famílies i escola' de Canal Terrassa

20/01/2015 10:43h

Les emissores locals han començat el 2015 amb novetats a la graella. Es tracta de cinc programes setmanals de temàtica diversa (literatura, senderisme, educació, música i actualitat política) fets per diferents ràdios locals que volen compartir les seves produccions amb altres emissores del territori. És el cas, per exemple, d’Ona Bitlles, l’emissora municipal de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès), que posa a disposició d’altres ràdios locals ‘L’hora del conte’, un programa de literatura amb contes teatralitzats per a adults i infants, i recomanacions de llibres i webs. I dels llibres a les excursions que proposa l’espai ‘Sendes’ de Ràdio Martorell, en què gent de diferents punts del país recomana escapades i rutes.

Educació, música i actualitat política

Una altra de les novetats és 'Famílies i escola', un programa que aborda diferents temes relacionats amb l'educació a partir del testimoni de famílies i experts. En aquest cas es tracta d'una coproducció entre l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, FAPAES, La Xarxa i Canal Terrassa

Aquesta nova oferta es completa amb ‘Ruta 66’, de Ràdio Vilafant, un programa dedicat a diferents estils de música americana (rock, country, folk, hard rock...) que inclou la revisió de clàssics i novetats discogràfiques, així com un repàs a la trajectòria d’artistes. Finalment, ‘Fent via’ és una producció de Ràdio Vic sobre la realitat política i social que viu Catalunya.

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «