Dimarts 19

Juny de 2018

Mor un corredor en una cursa popular a Vallbona d'Anoia

Julián Ramírez, futbolista retirat de 35 anys, va caure desplomat després de creuar la meta

28/11/2011 08:23h

Un home de 35 anys veí de Vallbona d'Anoia va morir diumenge poc després de finalitzar la Cursa de l'Esquiador, una prova popular de llarga tradició a la comarca de l'Anoia. Enguany era ja la 23a edició i comptava amb 1.400 inscrits. El recorregut es podia fer en bicicleta de muntanya, a peu o corrent. Aquesta última modalitat és la que havia escollit el corredor vallbonenc, que després de completar els 14 quilòmetres de circuit es va desplomar, just després de passar la línia de meta.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, però l'atleta va morir quan va arribar a l'Hospital d'Igualada.

L'organització de la Cursa, que explica que és la primera vegada que ha passat una desgràcia com aquesta, ha expressat "el condol a la família del jove participant i lamenta la sentida pèrdua".

De la seva banda, l'Ajuntament de Vallbona d'Anoia, localitat del corredor, ha emès un comunicat en el qual afirma que "en Julián sempre estarà amb tots els que l'estimen i també amb tots aquells amb qui ha compartit bons moments que, a Vallbona, són molts".

segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «