Dimarts 21

Maig de 2019

La Caravana de la Pau arriba a Barcelona

Vuit joves voluntaris han viatjat tot l'estiu per Europa promovent la pau

09/09/2012 23:58h


Els voluntaris de Barcelona del Servei Civil Internacional han rebut al Port de Barcelona al grup de joves que han participat aquest estiu en la Caravana per la Pau que ha recorregut 13 països del món, sobretot d'Europa. Des de dilluns dia 10 de setembre, celebraran diferents tallers i accions al carrer perquè la ciutadania s'involucri en aquesta iniciativa.

Promoure la pau arreu del món és l'objectiu de la Caravana de la Pau que aquest diumenge ha arribat a Barcelona procedent d'Èlsinki. Durant els mesos de juliol i agost, vuit joves de tot el món, anomenats els "missatgers de la pau", han viatjat per tretze països europeus, com Romania, Bulgària o Kósovo. Els voluntaris del Servei Civil Internacional de Barcelona els han rebut al Port de Barcelona. 

Una experiència personal i social
Un dels voluntaris de Barcelona, en Borja Franco, explicava com n’és d’important aquesta caravana: "L’experiència de la caravana per la pau és molt interessant perquè el que fa és dur a la pràctica tota aquesta teoria i posar en comú tot aquest viatge, totes aquests idees que hi poden haver entre els joves de tot Europa". Just acabat d’arribar d’aquest viatge, el jove voluntari Alex, explicava què ha après durant aquests dos mesos: "Ara per mi la pau està connectada amb la vida de les persones, amb una experiència fantàstica, amb treball, a vegades fins i tota amb llàgrimes, i molts dels meus records els recordo amb amor".

Durant la segona setmana de setembre, celebraran diferents tallers i accions als carrers de Barcelona perquè la ciutadania s'involucri en aquesta batalla per aconseguir que desapareguin les hostilitats.

segueix-nos «