13è Infolocal: Aprofundir en l’eficiència

El 2014 ha estat un any intens en la relació dels mitjans locals i La Xarxa de Comunicació Local. A la nostra activitat essencial, la producció diària de continguts informatius i esportius, s’ha sumat la realització d’especials informatius en directe sobre qüestions d’actualitat d’impacte en el món local (9-N, LRSAL, etc.), la posada en marxa d’un magazín itinerant i la retransmissió d’esdeveniments culturals.

La dinàmica de treball del dia a dia ha hagut de fer un sobreesforç per incorporar aquest nou escenari amb poc temps d’adaptació. L’Infolocal d’enguany ens brinda l’oportunitat de revisar els mecanismes de coordinació per afrontar els nous reptes amb totes les garanties d’èxit. En aquesta 13a edició, la jornada gira íntegrament al voltant de diverses sessions de treball en què es plantejaran i debatran qüestions que afecten bàsicament la dinàmica de feina quotidiana.

Qüestions que tenen a veure, per exemple, amb l’ús de l’XN, la compartició d’escaletes, la connectivitat o l’articulació d’una major presència de ràdios i televisions locals en els formats informatius en directe. Segur que entre tots trobarem fórmules per aprofundir en l’eficiència. De fet, l’objectiu és sortir de la trobada amb una bateria d’accions concretes a implementar.

El Museu de Tortosa serà enguany la seu de la jornada, que continua itinerant pel territori. La vostra presència, com sempre, és molt important.

Us hi esperem!!!

Dia: Dimecres 19 de novembre del 2014
Lloc: Museu de Tortosa

 

 

Amb la col·laboració de: «