Dimarts 18

Juny de 2019

Els Marta Mata premien el Museu del Cinema de Girona

L'edició del 2010 també reconeix les figures de Soledat Sans i Teresa Serra

02/12/2010 20:00h

El premi Marta Mata a la pedagogia, que distingeix el treball de persones i entitats que contribueixen amb els valors de l'educació, ha estat lliurat el vespre d'aquest dijous al Museu del Cinema de Girona, per la oferta educativa en matèria audiovisual del centre; a la pintora Soledat Sans Serafini per "desenvolupar les potencialitats creatives dels infants" i a Teresa Serra Santasusana per la seva obra La conversa de matemàtiques: una eina per a la millora de la competència matemàtica de tot l'alumnat de l'Educació Primària.

Aquest dijous s'ha entregat el premi Marta Mata a la pedagogia, el jurat del XXXè Premi Marta Mata ha decidit atorgar el premi de pedagogia a Teresa Serra Santasusana per la seva obra La conversa de matemàtiques: una eina per a la millora de la competència matemàtica de tot l'alumnat de l'Educació Primària per la seva aportació didàctica i per fomentar les iniciatives pedagògiques.

Però no ha estat l´únic guardó que s'ha entregat el vespre d'aquest dijous, la novena edició del Marta Mata en categoria personal se li ha atorgat a Soledat Sans Serafini, pintora que rep el premi per contribuir a desenvolupar la creativitat dels infants. També "per la seva tasca de formació de mestres a través de cursos i publicacions, al servei de la millora del coneixement i cultura dels llenguatges plàstics".

El guardó Marta Mata en modalitat col·lectiva ha estat entregat al al Museu del Cinema de Girona perquè, segons l'Associació de Mestres, "fomenta l'apropament i el coneixement especialitzat en l'art, la tècnica del cinema", tot això "a través d'una proposta museística rigorosa i atractiva per la natura de les instal·lacions". A més de les propostes educatives que es fan pels joves.

Amb aquests premis es vol reconèixer el treball que fomenta els valors educatius, independentment de l'àmbit professional i social al qual es pertanyi en les diferents categories. L'Associació de Mestres Rosa Sensat té com a principal objectiu millorar l'educació. És una organització de renovació pedagògica formada per mestres.

segueix-nos «