12è Infolocal: balanç del present i aposta per nous projectes

La 12ª edició de l’Infolocal, el Fòrum de la Comunicació Local, té enguany un alt interès per a televisions i ràdios locals ja que farà balanç dels nous serveis informatius i dels programes temàtics coproduïts amb els canals locals que s’han estrenat aquesta temporada. Per a les emissores, la jornada d’enguany serà especialment rellevant ja que s’hi abordarà el nou protocol d’adhesió a La Xarxa de Comunicació Local. Un instrument que entrarà en vigor l’1 de gener de 2014 i que definirà un nou marc de relació entre aquests mitjans i La Xarxa.

La jornada inclourà la presentació del programa ‘Pica Lletres’, un concurs de referència a les televisions locals catalanes en què enguany gairebé 900 alumnes de Secundària d’arreu del país competiran tot lletrejant paraules en català. L’èxit del format televisiu ha fet plantejar La Xarxa, impulsora del projecte, a endegar-ne properament una versió radiofònica a les emissores locals.

La ciutat de Vic acollirà aquesta edició de l’Infolocal, coincidint amb el fet que ‘Pica Lletres’ arrenca a Osona les emissions de la temporada 2013/2014 a través d’El 9 TV i que el guanyador de la passada edició del programa era un alumne osonenc.

Us hi esperem!

 

Dia: Dimecres 27 de novembre del 2013
Lloc: Edifici del Sucre (Vic)

 

 

Amb la col·laboració de: «