Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

'País km 0', aquest dimarts des de la Seu Vella de Lleida

En directe de 18h a 20h a més de 40 televisions i ràdios locals

15/07/2014 09:18h

La Seu Vella de Lleida serà aquest dimarts el majestuós escenari des del qual l’equip del programa ‘País km 0’ explicarà les històries més sorprenents al voltant de la catedral antiga, en ple procés per convertir-se en Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

La presentadora Marina Romero, acompanyada de la periodista Mariví Chacón, conversarà amb l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros, i amb el director del Consorci de la Seu Vella, Pep Tort. A més, un equip de reporters entrevistarà el president de l’Associació Amics de la Seu Vella, Joan Ramon González, des del campanar de l’edificació més emblemàtica de la capital del Segrià.

Pel set del programa passarà també el director de l’Institut de Recerca Biomèdica, el Dr. Xavier Matias-Guiu.

Música en directe

La part més lúdica del magazín comptarà amb la presència de la presidenta de l’Associació de la festa de Moros i Cristians, Teresa Mayoral. Es tracta de la celebració més antiga i de l’única d’aquest tipus que se celebra actualment a Catalunya. El grup de rumba catalana Er Taqueta posarà la nota musical a l’espai amb una actuació en directe.

En antena a les televisions i ràdios locals

'País km 0' es realitza avui en col·laboració amb Lleida TV. Es programa es pot seguir cada dia per una quarantena de mitjans locals.

segueix-nos «