Dimarts 18

Juny de 2019

Capgròs cobrirà el Maresme amb nous continguts d’oci i turisme

15/02/2008 10:12h

Capgròs creix a partir del mes de març. El setmanari líder d’audiència a Mataró i el Maresme incorpora nous continguts en l’àmbit de l’oci i el turisme i amplia la seva cobertura a tot el litoral de la comarca, des de Masnou a Pineda. El nou Capgròs, que presenta un redisseny integral, arriba als 40.000 exemplars setmanals i amplia el número de pàgines fins a les 134 amb l’objectiu d’atendre nous públics i seguir cobrint les necessitats informatives dels seus lectors. El setmanari, que edita Mateu Ros i que l’any que ve complirà els vint-i-cinc anys, continuarà apostant per la informació d’actualitat com a base de la seva oferta de continguts i es completarà amb entrevistes, opinió, monogràfics i reportatges sobre paisatges, rutes, fires, música i propostes d’oci integrant els equips i els temes del magazine Report Maresme, que va aparèixer l’any 2006 com a mensual i que a partir del març passarà a tenir una periodicitat menor.
 
En lector tindrà doncs una revista que es renova i es transforma amb un format modern i lleguer, que aplica el disseny pensant en facilitar la lectura i que dóna protagonisme a la fotografia.

El nou Capgròs també es redissenya pensant en donar millor rendiment als seus anunciants, situant la publicitat de forma més coherent al llarg de tota la revista i millorant i ampliant la xarxa distribució. D’aquesta manera Capgròs es trobarà a partir d’ara als punts estratègics del sector serveis: clubs i ports esportius, sales d’art, museus, oficines de turisme, hotels i restaurants, entre altres.

Canvi a la direcció
La transformació de Capgròs coincideix amb un relleu a la direcció informativa. Judith Vives, fins ara cap de redacció del setmanari i del diari digital capgros.com, assumirà la coordinació dels continguts informatius en substitució de Francesc Castanyer. Judith Vives (Mataró, 1976), llicenciada en comunicació audiovisual per la UAB, es va vincular amb Capgròs l’any 2002 i ha participat en la transformació del setmanari en un mitjà de referència informativa i en l’impuls del diari capgros.com. Anteriorment havia estat corresponsal del diari El País i ha col·laborat en diferents mitjans de premsa escrita, televisió i ràdio.

segueix-nos «