Dijous 17

Octubre de 2019

Hereu presideix l'acte de concessió de les Medalles d'Honor de la Ciutat

29/11/2007 19:07h

La Confraria de Sant Marc Evangelista de Mestres Sabaters de Barcelona; Carles Güell de Sentmenat; Josep Maria Mestres Quadreny; Dones Contra la Violència o l'Associació geganters, grallers i bestiari de la Barceloneta són algunes de les persones i col·lectius que reben aquest any la Medalla d'Honor de Barcelona. L'acte d'entrega té lloc aquest dijous a la tarda, al Saló de Cent de l'Ajuntament i està presidit per l'alcalde, Jordi Hereu. En total, són vint-i-cinc persones i entitats les premiades enguany amb aquest guardó, a proposta de la Comissió de Plenari i de cadascun dels districtes.

Les medalles d'Honor de Barcelona és una distinció instituïda l'any 1997 amb motiu del centenari de les agregacions dels pobles del pla. Les medalles reconeixen a tots aquells que amb el seu esforç han contribuït al desenvolupament d'una consciència ciutadana i cívica. Són persones i col·lectius que s'han distingit per una trajectòria llarga i intensa de servei a la comunitat en àmbits d'actuació molt diversos: social, cultural, econòmic, de l'ensenyament, de l'esport o de la cooperació. Jordi Hereu ha dit als premiats que "gràcies als seus esforços, Barcelona esdevé dia a dia una ciutat més humana, més solidària i progressiva, més creadora d'oportunitats per a tothom."


Els guardonats aquest any són:

La Confraria de Sant Marc Evangelista de Mestres Sabaters de Barcelona. Carles Güell de Sentmenat. Depana. Josep Maria Mestres Quadreny. Tamaia. Dones Contra la Violència Associació geganters, grallers i bestiari de la Barceloneta. Enric Sànchez Arias. Col·legi Casp- Sagrat Cor de Jesús. Vicenç Gasca Grau. Associació catalana "La llar" de l'afectat d'esclerosi múltiple. Lluís Maté i Solé. Maria Victòria Garcia i Gaitero. Enric Rovira i Vall de Vilarmó. Asociación de mujeres latinas sin fronteras. Pere Grau i Andreu. Agrupament Escolta Lluïsos de Gràcia. Albert Torres i Bosch. Montserrat Soler i Carnicer. Benito José Durán Sánchez. Teresa Salvador i Salvador. Pepita Ferrer Martínez. Salvador Angosto Calvet. Escola Municipal Ignasi Iglesias. Gloria Bañon Fàbregas. Joan Barot Olivé


segueix-nos «