ENTREVISTA COMPARTIDA

Compartim entrevista amb Fermí Fernàndez des d'Altafulla

Fermí Fernández als estudis d'Altafulla Ràdio

Fermí Fernàndez als estudis d'Altafulla Ràdio

Altafulla Ràdio, Ràdio Arenys, Ràdio L'Escala

És actor, humorista, presentador, locutor... i de ben segur que ens deixem moltes més coses del seu extens currículum. Viu a La Riera de Gaià i sempre que pot participa activament en la vida social i cultural de la vila. El podem veure cada dijous a 'Polónia' el programa de sàtira política de Televisió de Catalunya. Hem compartit l'entrevista amb Altafulla Ràdio, Ràdio Arenys i Ràdio L'Escala.

"El que t'omple com a actor són els bons papers"

Ràdio Sant Esteve, FeM Girona, Cugat.Cat

Pablo Derqui als estudis de La Xarxa

Pablo Derqui als estudis de La Xarxa

Pablo Derqui (Barcelona, 1976) està de moda. Al teatre i a la televisió. Ara es posa a la pell d'un dels emperadors romans més controvertits, Calígula, en un muntatge basat en un text d'Albert Camus dirigit per Mario Gas. Una obra que es pot veure al Romea de Barcelona fins al 10 de desembre i que després farà gira per Catalunya. Una entrevista que hem compartit amb Ràdio Sant Esteve, FeM Girona i Cugat.Cat.

Recordem Pepe Rubianes amb el seu amic Joan Lluís Bozzo

La Veu de Sant Joan, Ràdio Sant Sadurní, Olesa Ràdio

Joan Lluís Bozzo als estudis de La Xarxa

Joan Lluís Bozzo als estudis de La Xarxa

Pepe Rubianes hauria fet 70 anys el setembre passat. Va marxar massa aviat, amb molt per fer encara i molt per viure. Però el seu record és inesborrable. Com ho són les bones estones que ens va fer passar. L'hem recordat amb un dels seus millors amics. Bozzo és l'autor del llibre 'Pepe i jo' que ha publicat Pòrtic. No deixeu de llegir-lo.

ENTREVISTES | TOTS ELS ÀUDIOS « «

TWITTER «

FACEBOOK «