ENTREVISTA COMPARTIDA

"Ets millor sommelier quan millor interpretes la veu dels vins"

Meritxell Falgueras amb el seu llibre als estudis de La Xarxa

Meritxell Falgueras als estudis de La Xarxa

La Xarxa, Ràdio Montblanc, Ràdio Sant Sadurní, Mataró Ràdio

Meritxell Falgueras ens convida a gaudir sense una gota d'alcohol amb el seu tercer llibre, 'Què beure quan no beus' (Ediciones Urano). Una guía amb més de dues-centes receptes delicioses i pràctiques que la periodista i sommelier ha triat amb el gust i la cura que la caracteritza. Durant l'entrevista també ha parlat d'Itàlia, del seu embaràs i de la necessitat de fer allò que aporti felicitat.

"Cal aconseguir que l'Alzheimer sigui el menys agressiu possible"

La Xarxa, Radio L'Escala, FeM Girona, Olesa Ràdio

El Dr. Nolasc Acarín i Laura Alcalde als estudis de La Xarxa

El Dr. Nolasc Acarín i Laura Alcalde als estudis de La Xarxa

És la malaltia del segle XXI. Població cada cop més envellida i una esperança de vida alta. Això farà que calgui destinar més diners no només a la investigació sinó també, i encara més important, a l'atenció als malalts. El doctor Nolasc Acarín és un dels neuròlegs més importants del país i acaba de publicar amb la doctora Ana Malagelada el llibre 'Alzheimer, envejecimiento y demencia'. Una entrevista en la qual també han participat Ràdio L'Escala, FeM Girona i Olesa Ràdio.

"No s'ha d'oblidar mai que el menjar és un gran plaer"

La Xarxa, Ona Codinenca, EMUN FM, Ràdio Ciutat de Tarragona

La doctora Magda Carlas amb el periodista Eduard Virgili

La doctora Magda Carlas amb el periodista Eduard Virgili

Un bon consell de la doctora Magda Carlas. Cal cuidar-se en l'alimentació, però sense oblidar que cal també gaudir-ne. Per tant, es pot menjar de tot, però amb mesura i fent exercici físic. Una de les millors nutricionistes del país ens ha acompanyat per presentar-nos el seu darrer llibre 'Pistachos' (Amat Editorial). Una publicació única que ens descobreix els beneficis saludables d'aquest fruit sec i alhora ens ofereix 49 receptes exquisides per incorporar-lo a qualsevol menú.

ENTREVISTES | TOTS ELS ÀUDIOS « «

TWITTER «

FACEBOOK «