ENTREVISTA COMPARTIDA

Una vida dedicada a l'art i a Joan Miró

Malet davant l'escultura 'Ocell solar'. Imatge: Fundació Miró

Malet davant l'escultura 'Ocell solar'. Imatge: Fundació Miró

Ràdio Ciutat de Badalona, FeM Girona, Altafulla Ràdio

Rosa Maria Malet ha dirigit la Fundació Joan Miró des de la seva creació i ha contribuït a internacionalitzar l'obra d'aquest gran artista representant del surrealisme. La darrera convidada a 'L'entrevista compartida' ha decidit posar el punt final a la seva vida laboral després de 37 anys al capdavant de la institució cultural barcelonina que custodia més de 104.000 peces. Durant tot aquest temps, Malet ha aconseguit gestionar aquest ens artístic amb solvència i reconeix que mai aconseguirà desvincular-s'hi del tot.

Parlem del Festival Grec amb Francesc Casadesús

La Xarxa, Ràdio Silenci, Ràdio Arenys, Ràdio Montblanc

Francesc Casadesús als estudis de La Xarxa

Francesc Casadesús als estudis de La Xarxa

La programació de la segona meitat del Festival Grec de Barcelona d'enguany s'allargarà fins al 31 de juliol. El certamen gaudeix de nova direcció aquesta edició del 2017; es tracta de Francesc Casadesús, un ballarí que fins al 2015 va dirigir el Consorci Mercat de les Flors - Centre de les Arts en Moviment de Barcelona. Amb ell hem parlat del Grec, però també de festivals, d’espectacles, de dansa... Aquesta última és segurament una de les arts escèniques més maltractades, i a 'La tarda' n'hem conegut el seu gust.

Carme Torras: "Un robot no és un substitut de ningú"

La Xarxa, Ràdio Cardedeu, Ràdio Vilafant, Ràdio Ciutat de Tarragona

Carme Torras als estudis de La Xarxa

Carme Torras als estudis de La Xarxa

Ens ho ha dit una de les investigadores més enteses en la matèria. "Els robots estan per alliberar-nos temps". Carme Torras, doctora en Informàtica i professora de l'Institut de Robòtica, ens ha presentat la seva última novel·la 'Enxarxats' (Ed. Males Herbes). Una intriga que ens endinsa en el fascinant món de les xarxes però també en les responsabilitats i les implicacions que comporta interactuar-hi.

ENTREVISTES | TOTS ELS ÀUDIOS « «

TWITTER «

FACEBOOK «