ENTREVISTA COMPARTIDA

Albert Baró: talent jove per a una nova generació d'actors

Albert Baró abans de començar l'entrevista

Albert Baró abans de començar l'entrevista

La Xarxa, Ràdio Cardedeu, Ràdio Silenci, Ràdio Sant Sadurní

És de Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), als peus del Montseny. Té 21 anys i ja és un dels noms a tenir en compte de cara al futur. En cinema va debutar amb 'Els nens salvatges' (2012) al costat d'Àlex Monner. Ara Albert Baró triomfa a la sèrie de televisió 'Merlí' i puja a l'escenari del Teatre Poliorama amb 'Paradise' fins al 5 de novembre.

'Mister dream' de Bruno Oro, al carrer aquest 6 d'octubre

La Xarxa, Ràdio Ciutat de Tarragona i Ràdio Silenci

L'artistàs Bruno Oro, protagonista de 'La tarda'

L'artistàs Bruno Oro, protagonista de 'La tarda'

Molta gent coneix Bruno Oro per la seves imitacions als programes ‘Polònia’ i ‘Crakòvia’ de Televisió de Catalunya, però aquest artista de pare italià, mare catalana i net del pintor de Figueres Ramon Pichot, cada cop és més conegut per la seva trajectòria discogràfica. Bruno Oro ha passat pels micròfons de La Xarxa per presentar-nos el seu quart disc, 'Mister dream', que surt a la venda aquest divendres 6 d’octubre.

Petitet i la passió per la rumba simfònica

La Xarxa, Ràdio Arenys, Ràdio Joventut

Petitet als estudis de La Xarxa

Petitet als estudis de La Xarxa

Ha treballat amb un munt d'artistes com ara Peret, Joan Manuel Serrat i Rosario. Petitet va fer una promesa a la seva mare i la complirà el 17 d'octubre amb un concert de rumba simfònica al Gran Teatre del Liceu. Nascut al barri del Raval de Barcelona es defineix com a músic, rumbero i gitano.

ENTREVISTES | TOTS ELS ÀUDIOS « «

TWITTER «

FACEBOOK «