GASTRONOMIA

Una verema primerenca, escassa, però de qualitat excel·lent

Setembre és el mes de la verema per excel·lència

Setembre és el mes de la verema per excel·lència

Ràdio Sant Sadurní, Ràdio Ciutat de Badalona

És setembre i no podríem deixar passar una de les activitats agrícoles més presents a bona part del territori: la verema. A la secció de 'Gastronomia' hem parlat amb el propietari de les vinyes de Can Coll de Badalona que donen el vi Orígens. També ens han acompanyat experts enòlegs de les Caves Vilarnau i Recaredo de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès).

 

La gastronomia del segle XVI a la Festa del Renaixement

Ràdio Joventut

El menjar és un dels protagonistes de la festa. Imatge: Festa del Renaixement

El menjar és un dels protagonistes de la festa. Imatge: Festa del Renaixement

Al darrer espai gastronòmic de 'La tarda' hem fet un salt a la història per apropar-nos a la cuina d'una altra època. Ho hem fet marxant fins a Tortosa per conèixer tots els detalls de la 22a edició de la Festa del Renaixement, que se celebra des d'aquest dijous i fins diumenge. L'esdeveniment, que com és tradició, programa espectacles, mercats, parades, tavernes, passejades fluvials i desfilades, també apropen al visitant les olors i els sabors de fa cinc segles.

Cerveses artesanes per a la inclusió social i verdures ecològiques

Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio L'Escala

Les cerveses artesanes Sikaru, un projecte social

Les cerveses artesanes Sikaru, un projecte social

A vegades darrere d'alguns nous productes alimentaris hi ha un projecte social. És el cas de les cerveses Sikaru, 100% fetes de manera artesanal i impulsades per la Fundació Badalona Capaç. Però el més important, a banda de la seva exquisidesa, és que l’etiquetatge, la distribució i els productes de màrqueting els fan persones amb discapacitat intel·lectual. Ràdio Ciutat de Badalona en dona tots els detalls.

TWITTER «

FACEBOOK «