GASTRONOMIA

Carxofes, vins i 'excuses' per descobrir el territori

Una gastroteca plena de tapes, carxofes i bons vins.

Una gastroteca plena de tapes, carxofes i bons vins.

Fem Girona i El Prat Ràdio

La carxofa és el producte estel·lar de la Quarta Edició del Quintotapa Carxofa Prat. Més enllà de la carxofa les tapes són una excusa, un motiu, una raó per apropar-se fins al Prat i gaudir de la seva gastronomia i del seu paisatge. El Festival Vivid també arriba fins a la Quarta Edició. Vins, tast en indrets privilegiats i rutes de descobriment.

Pèsols, pèsols i pèsols de Mataró maridats amb vins guardonats de Cardedeu

Mataró Ràdio i Ràdio Cardedeu

Primavera, temps de pèsols i bons vins

Primavera, temps de pèsols i bons vins

A Mataró se celebren les vintenes Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró. El plat de Mataró és sèpia amb pèsols i patata. I el pèsol és el producte estrella de temporada a Mataró i, per extensió a tota la zona del Maresme. Mentrestant, a Cardedeu, Jordi Abad ha guanyat premis amb els seus copatges. Maridem?

Una gastroteca plena d'obridors. Per obrir cerveses artesanes i ostres

Ràdio L'Escala i Ràdio Ciutat de Badalona

Cerveses artesanes i maridar-les amb ostres

Cerveses artesanes i maridar-les amb ostres

Obrir ostres necessita una tècnica acurada que resulta imprescindible per poder gaudir del producte. L'empresa Ostrens de l'Escala transforma obrir ostres en un espectacle. I obrir les ampolles de cervesa és imprescindible per gaudir dels llúpuls i ferments siguin artesanals o no. Capfoguer són cerveses artesanes, però també és un projecte que va més enllà.

TWITTER «

FACEBOOK «