GASTRONOMIA

Cerveses artesanes per a la inclusió social i verdures ecològiques

Les cerveses artesanes Sikaru, un projecte social

Les cerveses artesanes Sikaru, un projecte social

Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio L'Escala

A vegades darrere d'alguns nous productes alimentaris hi ha un projecte social. És el cas de les cerveses Sikaru, 100% fetes de manera artesanal i impulsades per la Fundació Badalona Capaç. Però el més important, a banda de la seva exquisidesa, és que l’etiquetatge, la distribució i els productes de màrqueting els fan persones amb discapacitat intel·lectual. Ràdio Ciutat de Badalona en dona tots els detalls.

A 'La tarda' celebrem l'Aplec del Caragol amb vi de l'Empordà

EMUN FM Ràdio i Ràdio l'Escala

Els caragols aixequen autèntiques passions a moltes poblacions de Lleida

Els caragols aixequen autèntiques passions a moltes poblacions de Lleida

Un cop passada la seva Festa Major, la ciutat de Lleida celebra l’Aplec del Caragol. Enguany arriba a la 38a edició i tindrà lloc aquest cap de setmana. La previsió és que hi participin activament unes 12.800 persones. El plat preferit al Segrià, però, no es pot acompanyar amb aigua, i és per això que a 'La tarda' l'hem maridat amb vi de la DO Empordà.

Carxofes, vins i 'excuses' per descobrir el territori

Fem Girona i El Prat Ràdio

Una gastroteca plena de tapes, carxofes i bons vins.

Una gastroteca plena de tapes, carxofes i bons vins.

La carxofa és el producte estel·lar de la Quarta Edició del Quintotapa Carxofa Prat. Més enllà de la carxofa les tapes són una excusa, un motiu, una raó per apropar-se fins al Prat i gaudir de la seva gastronomia i del seu paisatge. El Festival Vivid també arriba fins a la Quarta Edició. Vins, tast en indrets privilegiats i rutes de descobriment.

TWITTER «

FACEBOOK «