ACÚSTICS

'Acústics' amb la gironina Glòria Garcés

Actuació en directe de Glòria Garcés

Actuació en directe de Glòria Garcés

La Xarxa

La cantant i pianista ens ha presentat el seu segon disc 'NU'. Un treball publicat pel segell Microscopi en el qual Glòria Garcés fusiona la música d'autor amb apunts de jazz i aires llatins i mediterranis. Nou cançons d'amor i de vida que ens arriben al cor.

Anthus: jazz contemporani amb sons mediterranis

La Xarxa

Anthus és originari de l'illa de Sicília

Anthus és originari de l'illa de Sicília

L' artista sicilià no ha necessitat gaire temps per a confirmar-se com una de les millors veus masculines de jazz que es fa a casa nostra. Cantant, compositor i arranjador, Anthus ens ha presentat la seva obra més autobiogràfica, “Calidoscòpic”.

'La melodia del foc' nou disc d'Animal

La Xarxa

Gerard Aledo és el cantant d'Animal

Gerard Aledo als estudis de La Xarxa

Dos anys després del seu debut amb 'Més enllà de les paraules' Animal torna per la porta gran amb 'La melodia del foc'. Un segon disc que profunditza encara més en la particular fórmula de Gerard Aledo que parteix de grans cançons amb tonalitats menors i les vesteix amb una barreja original de sonoritats pop, folk, rock, reggae i soul.

'Acústics' amb la rubinenca Andrea Mir

La Xarxa

'Arribes tard' és el disc de debut d'Andrea Mir

'Arribes tard' és el disc de debut d'Andrea Mir

'Visc' o 'Omple'm de tu' són només dues de les deu cançons d''Arribes tard', el títol del seu primer disc. Un treball de temes propis i en català amb aires de pop i neo-soul del qual ha parlat la cantant, pianista i compositora Andrea Mir.

'Más de ti' primer disc de Maruja Limón

La Xarxa

Esther González, cantant del grup, i Ezequiel Coria a la guitarra.

Esther González, cantant del grup, i Ezequiel Coria a la guitarra

Kasba Music ha editat el debut discogràfic d'aquesta banda barcelonina formada per cinc dones joves. El primer senzill de Maruja Limón és titula 'La piel'. Aquesta i la resta de cançons reflecteixen molt de cadascuna de les seves components. D'alguna manera expliquen el viatge del grup en els últims anys.

Rebem la visita de La Mano del Marciano

La Mano del Marciano actuant en directe

La Mano del Marciano actuant en directe

La Xarxa

Sense etiquetes de cap tipus. Així es presenta “Dios los cría y ellos se asustan”, el disc de debut de La Mano del Marciano. Un treball autoeditat de cinc peces que ens transporten al seu planeta musical particular. Uns temes plens de vitalitat, gratitud i esperança que relaten la convivència amb aquelles persones que tots ens podem trobar en el dia a dia.