ACÚSTICS

Bluesmàfia i es Saligardos, swing i blues des de les Pitiüses

Ens han visitat alguns dels membres de la banda eivissenca

Ens han visitat alguns dels membres de la banda eivissenca

La Xarxa

Després de nou anys tocant en directe el millor swing i blues que es cuina a Eivissa i Formentera, Bluesmàfia i es Saligardos han publicat el seu primer disc 'Ni poc, Ni molt, Ni massa' amb la discogràfica Discmedi. Onze cançons que salten del swing al blues, passant pel jazz i el rock and roll. 

La força i la vitalitat del músic targarí Carlitos Miñarro

La Xarxa

Carlitos Miñarro als estudis de La Xarxa

Carlitos Miñarro als estudis de La Xarxa

Després de 12 anys com a líder de la banda rumbera Naraina, Carlitos Miñarro va emprendre el camí en solitari l’any 2015 per enregistrar el disc 'La vida crida' amb producció de Joan Pons (El Petit de Cal Eril). El 2016 va enregistrar un disc de cançons infantils, 'Superbaby', i aquest mateix any ha presentat un nou treball, 'Impuls'.

Olivemoon: emocions entre el folk-rock i el pop

La Xarxa

Els barcelonins Olivemoon als estudis de La Xarxa

Els barcelonins Olivemoon als estudis de La Xarxa

Aquesta banda barcelonina va alçar el vol l’any 2007. Però han hagut de passar deu anys per a que el grup estreni el seu primer LP, 'Mangata'. Un treball que recull la evolució dels Olivemoon i la seva cocció a foc lent, tot construint un harmoniós i captivant folk proper als sons de Bon Iver o The Antlers.

L'ànima poètica i pictòrica de Shuarma

La Xarxa

Shuarma als estudis de La Xarxa.

Shuarma als estudis de La Xarxa

Shuarma (Juan Manuel Álvarez Puig) és un artista inquiet, que va per lliure, i que s'ha forjat una trajectòria musical que compta amb admiradors de primera com ara Enrique Bunbury, Santiago Auserón, Kiko Veneno o Amaral. En solitari o amb els místics Elefantes, Shuarma mai ens deixa indiferents. Ha estat tot un plaer tornar-lo a retrobar al programa per explicar-nos els seus últims projectes.

La varietat d'estils dels barcelonins Fulcanelli

La Xarxa

Fulcanelli als estudis de La Xarxa

Fulcanelli als estudis de La Xarxa

Amb tres EP a la butxaca, Fulcanelli ha demostrat que és una formació eclèctica dotada, sobretot, de màgia musical. El 6 d’octubre va veure la llum el seu disc de debut, 'Tercer intento', que ha presentat al programa. Fulcanelli convida a passejar per diferents estils: des del pop, al post-rock, passant per la música disco o el rock alternatiu.

Els barcelonins Olimpyc Flame presenten 'Voyager'

Els Olimpyc Flame als estudis de la Xarxa

Els Olimpyc Flame als estudis de La Xarxa

La Xarxa

‘La tarda’ s’ha impregnat de la malenconia optimista i els capvespres infinits dels barcelonins Olimpyc Flame. Una flama olímpica que si bé fa molt poc que crema, es manté ben encesa... La formació va començar a caminar el 2014 però no va ser fins dos anys mes tard quan va publicar un EP produït pels seus mateixos integrants. Aquest 2017 han cuinat un nou EP, que ja ha vist la llum en format físic aixoplugat pel segell barceloní Hidden Track Records.