ACÚSTICS

'Guerrilla', nou treball dels Ebri Knight

Toni Corrales i Arnau Aymerich (Ebri Knight)

Toni Corrales i Arnau Aymerich (Ebri Knight)

La Xarxa

Les cançons del quart disc d'estudi són un cant a la revolta, el moviment obrer i la solidaritat entre els pobles. La banda del Maresme continua fent camí amb lletres combatives i sons contundents, sense abandonar l'esperit folk que els identifica des dels inicis. A més Ebri Knight estarà present a tot Catalunya amb diferents concerts.

Sons de Mallorca en la veu de Marcel Cranc

La Xarxa

Marcel Cranc a La Xarxa

Marcel Cranc a La Xarxa

El darrer disc de Marcel Cranc és titula '7'. Aplega dotze cançons i està editat per Runaway Records, un segell independent de l'illa balear. Altres treballs anteriors de Miquel Vicensastre (nom real d'aquest músic i cantautor) són 'De comienzos en comienzos que no tienen fin' i 'Cases de sucre'.

Un 'Acústics' homenatge a David Bowie

La Xarxa

David Martinez...

David Martinez interpretant un tema en directe

'The Day David Bowie Died' és el disc que Sigmund Wilder va publicar coincidint amb el segon aniversari de la mort del cantautor (10 de gener de 2016). De fet el líder d'aquest projecte artístic, David Martínez, i que comparteix amb David Palau, assegura que ha estat un dels dies més tristos de la seva vida. Algunes de les cançons han sonat al programa.

Marion Harper torna a 'La Tarda' amb 'Hydrangea'

La Xarxa

Marion Harper i Aleix Iglesias

Marion Harper i Aleix Iglesias

Pujarà a l'escenari del Primavera Sound 2018 l'1 de juny per presentar els temes del seu últim disc 'Hydrangea', editat per la discogràfica independent de Blanes Luup Records. Cançons que fan un gir a l'electrònica i que Marion Harper ha interpretat al programa.

Deu anys de funk i soul amb The Slingshots

La Xarxa

Tres dels components de la banda als estudis de La Xarxa

Tres dels components de la banda als estudis de La Xarxa

Van començar al 2008 i han passat pel programa per presentar-nos els temes del seu segon disc, 'Spread the mud!'. Un treball que sona tan bé que sembla com si fos en directe. Ens han visitat Roger Fullosoul (veu), Víctor Fisas (guitarra) i Marc Mena (trompeta). The Slingshots actuarà a les Festes de la Primavera de l'Hospitalet de Llobregat.

'Música fuera de tiempo' nou disc dels lleidatans Arlo

Tres dels sis membres de la banda de Lleida

Tres dels sis membres de la banda de Lleida

La Xarxa

El grup el formen sis músics veterans que han passat per formacions llegendàries com Rosas Rojas, Crazy Notes o Primavera Negra. "Música Fuera De Tiempo" és l'últim disc d'Arlo i conté el millor de l’essència del rock amb lletres personals i emocionals que ens parlen de rebels, lluitadors i inconformistes amb un to poètic.