ACÚSTICS

'Ocells perduts', el debut del gironí David Mauricio

El cantautor gironí als estudis de La Xarxa

El cantautor gironí als estudis de La Xarxa

La Xarxa

El pop d'autor s'omple de sonoritats acústiques en un treball on conviuen la base d'una banda de pop rock, amb els colors més folkies de la mandolina, el violí o el banjo. El diumenge 18 de febrer David Mauricio presentarà 'Ocells perduts' al Casinet d’Hostafrancs en el marc del festival Barnasants.

Poesia, recitació i música amb Xavier Carles

La Xarxa

Xavier Carles i Xavier Batllés

Xavier Carles i Xavier Batllés

'Desconeguda' és l’últim disc del lletrista Xavier Carles, establert a Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Un treball de cançó mediterrània i textos recitats amb música clàssica que ha produït i arranjat Xavier Batllés. Us recomanem escoltar-lo amb tranquil·litat.

Pop i rock en el nou disc d'Steven Munar

La Xarxa

Steven Munar abans de l'entrevista

Steven Munar abans de l'entrevista

'Violet Koski' és el nom d'un treball que aplega catorze cançons com ara 'Mother' o 'Hear me calling you', que el cantautor mallorquí d'arrels britàniques ha interpretat en acústic. Un àlbum que Steven Munar ha enregistrat amb el grup The Miracle Band i dedicat a la seva àvia anglesa.

'Before dreams come true', l'últim de Panam

La Xarxa

Dos dels representants del grup en directe

Dos representants del grup en directe

El grup barceloní ha tornat al programa per presentar-nos el segon disc. Un treball de rock alternatiu amb notes retrofuturistes que aplega onze cançons com ara 'A new beginning', el primer senzill de l'àlbum. Ens han visitat Alex López, veu i guitarra elèctrica, i Víctor Agoiz, baix.

Joan Masdéu torna a 'La tarda' per presentar 'Innocents'

La Xarxa

Joan Masdéu als estudis de La Xarxa

Joan Masdéu als estudis de La Xarxa

El músic i compositor reusenc acaba de publicar 'Innocents', el seu tercer disc en solitari. L’artista ha definit aquest últim treball com “un disc d’amor a un mateix”. Ha estat un plaer conversar amb Joan Masdéu un cop més i escoltar les noves cançons.

Santi Eizaguirre en el primer Acústics del 2018

Santi Eizaguirre ha presentat 'El secret de les festes'

Santi Eizaguirre ha presentat 'El secret de les festes'

La Xarxa

Ens ha visitat un trobador que aconsegueix dibuixar imatges suggeridores barrejant vers i música. El seu darrer disc 'El secret de les festes' aplega onze cançons en les quals s'intueix un acostament al pop i ho fa amb lletres plenes de referents literaris d'escriptors com Francisco Casavella i Roberto Bolaño.