ACÚSTICS

La varietat d'estils dels barcelonins Fulcanelli

Fulcanelli als estudis de La Xarxa

Fulcanelli als estudis de La Xarxa

La Xarxa

Amb tres EP a la butxaca, Fulcanelli ha demostrat que és una formació eclèctica dotada, sobretot, de màgia musical. El 6 d’octubre va veure la llum el seu disc de debut, 'Tercer intento', que ha presentat al programa. Fulcanelli convida a passejar per diferents estils: des del pop, al post-rock, passant per la música disco o el rock alternatiu.

Els barcelonins Olimpyc Flame presenten 'Voyager'

La Xarxa

Els Olimpyc Flame als estudis de la Xarxa

Els Olimpyc Flame als estudis de La Xarxa

‘La tarda’ s’ha impregnat de la malenconia optimista i els capvespres infinits dels barcelonins Olimpyc Flame. Una flama olímpica que si bé fa molt poc que crema, es manté ben encesa... La formació va començar a caminar el 2014 però no va ser fins dos anys mes tard quan va publicar un EP produït pels seus mateixos integrants. Aquest 2017 han cuinat un nou EP, que ja ha vist la llum en format físic aixoplugat pel segell barceloní Hidden Track Records.

'El color de l'aigua', l'encisador debut de Maravint

La Xarxa

Maravint són Xavi Sánchez i Joana Campo

Maravint són Xavi Sánchez i Joana Campo

Joana Campo i Xavi Sánchez són dos músics de formació clàssica i formen el duo Maravint. Al seu primer disc recullen deu cançons on parlen de vivències pròpies i prestades, paisatges urbans, marins o imaginats, i que tenen l'aigua com a fil conductor. Un treball que hem tingut ocasió d’escoltar en directe i en format acústic.

Lluís Gómez i el seu banjo al primer 'Acústics' de la temporada

La Xarxa

Lluís Gómez als estudis de la Xarxa

Lluís Gómez als estudis de La Xarxa

Aquesta temporada la música continua tenint un protagonisme destacat a 'La tarda'. Hem reservat l’última mitja hora dels dimecres per escoltar els noms dels millors solistes i grups que nodreixen el territori de bones propostes musicals. Per arrencar ens ha visitat un músic excepcional que fa més de dues dècades que interpreta música d’arrel amb quatre i cinc cordes. Amb el banjo, la mandolina i el violí ens ha visitat Lluís Gómez.

Amb els Porto Bello, festa assegurada a l'últim 'Acústics' de la temporada

La Xarxa

Els Porto Bello han estat als estudis de la Xarxa

Els Porto Bello han estat als estudis de La Xarxa

El grup Porto Bello ha passat per 'La tarda' la darrera setmana de la temporada. Ho ha fet amb el to festiu que el caracteritza, perquè té moltes ganes d'aportar disbauxa i entreteniment al panorama musical català. I és que el projecte musical que proposen ha començat fort. 'Basat en fets realsés el seu primer disc, i conté 12 cançons pop-rock sobre les experiències personals d'un grup de joves d'Altafulla. Amb molta il·lusió ho han explicat tot, els voleu escoltar?

 

Micu, un dels rumberos més prolífics de Barcelona

Micu als estudis de la Xarxa

Micu als estudis de la Xarxa

La Xarxa

Miquel Rodergas 'Micu' és sense cap dubte un dels rumberos més prolífics i heterodoxos de Barcelona. Després de publicar 'Bandaband', aquesta setmana ha passat per 'La tarda' per presentar 'Dens', un disc on el so transgredeix la rumba per acabar jugant amb nombroses influències que van des de Gipsy Kings fins a The Police o Red Hot Chilli Peppers. Us ve de gust descobrir com sona aquest músic que va abandonar la guitarra elèctrica per aferrar-se a la flamenca?