ACÚSTICS

Miss Q malenconia, somni i cançons en acústic!

Miss Q ens presenta el seu tercer disc en acústic

Miss Q ens presenta el seu tercer disc en acústic

La Xarxa

Després de dos anys de creació silenciosa, Miss Q ha presentat el seu tercer àlbum, 'Horum Memoriam', una regressió on evoca les seves malenconies, somnis i desitjos, sempre personal i sempre propera. A l'estudi Miss Q ens presenta les seves cançons en acústic.

Estrenem en acústic el nou disc d'A Contra Blues, 'Heart and guts'

La Xarxa

A Contra Blues, en directe

A Contra Blues, en directe

A Contra Blues és un dels grups més consolidats de casa nostra. Són una banda de rock, més ben dit, una de les millors bandes del panorama europeu actual. Han guanyat l’European Blues Challenge 2014, tenen deu anys de carrera musical, més de 600 concerts fets i enregistrats 6 treballs discogràfics.

Influències flamenques per una cantant de Nashville

La Xarxa

Preparats pel contrast? Arriba Tori Sparks

Preparats per al contrast? Arriba Tori Sparks

Tori Sparks va néixer a Chicago, però va créixer a Nashville, als Estats Units, entre el folk, el blues i el rock nord-americà. Però va trobar a casa a Barcelona i s'hi va acabar quedant. Ara la seva música té notes i influències flamenques. Escolteu-la i gaudiu-la en directe!

Fito Luri ens proposa viure l'aquí i l'ara amb 'Planetes càlids'

La Xarxa

Fito Luri als estudis de La Xarxa

Fito Luri als estudis de La Xarxa

Trenta anys sobre l'escenari i sis discs a l'esquena. És l’aval del cantautor reusenc Fito Luri que acaba de publicar 'Planetes càlids', el seu darrer treball i el primer amb el segell discogràfic barceloní Kasba Music. Nous temes que parlen de la senzillesa i la calidesa per explicar coses del dia a dia.

Un hivern sense tant de fred amb la música de 4hiverns

La Xarxa

La música dels "4hiverns" en acústic i en directe, recupereu-la

La música dels 4hiverns, en acústic i en directe, recupereu-la

'Decimals' és el segon disc dels 4hiverns. Un treball fet amb el perfeccionisme d’aquells que mai no el voldrien donar per acabat. Un disc càlid que corrobora que la bona música també provoca el canvi climàtic. Després de tocar al Primavera Sound, PopArb o Curtcircuit ara entren a l'estudi de La Xarxa per presentar-nos en acústic 'Decimals'.

'La tremolor', pop lluminós per a temps foscos

Coriolà en acústic

Coriolà, en acústic

La Xarxa

Malgrat els moments durs, foscos i desoladors, hi ha un escletxa per a les carícies i els somriures. Aquest seria el missatge de 'La tremolor', el nou disc de Coriolà. Deu cançons autobiogràfiques, de pop imaginatiu i cinematogràfic. Gaudiu de la presentació d'aquesta tremolor en acústic.