Programa especial Gran Recapte d'Aliments 2017 #TonesdeVoluntat

30/11/2017 15:45h

Àudios:

Hem viscut en directe la primera jornada del Gran Recapte del Banc dels Aliments, que enguany se celebra els dies 1 i 2 de desembre. Ens han acompanyat els presidents de l'entitat al territori i hem estat al costat dels voluntaris per conèixer la seva tasca. Els punts de recollida i els magatzems han estat també protagonistes d'aquest programa especial. Hem fet, entre tots, 'La tarda' més solidària.

Hem començat conversant amb la coordinadora del Gran Recapte Sabine Hindersin i amb els presidents de l'entitat a Girona, Lleida i Tarragona, amb FeM Girona, EMUN FM i Ràdio Ciutat de Tarragona. Mataró Ràdio ha parlat de la línia de fred i Ràdio Silenci  ens ha explicat la tasca dels voluntaris.

Ràdio L'Escala, Ràdio Vilafant, Cugat.cat i Ona Codinenca han estat en directe a diversos punts de recollida d'aliments i hem visitat un magatzem amb El Prat Ràdio i un Servei de Distribució d'Aliments amb Ràdio Montblanc.

Ràdio Sant Sadurní ens ha apropat al programa 'Escoles' del Banc dels Aliments i amb Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio i Ràdio Arenys hem conegut on van els aliments recollits durant el Gran Recapte.