La Xarxa

‘La tarda’, des del Mercat Audiovisual de Catalunya aquest dimecres

23/05/2018 14:39h

El magazín de tardes de les ràdios locals del país serà present a la primera jornada del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), aquest dimecres. De 16h a 19h. ‘La tarda’ s’emetrà en directe des de les instal·lacions Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, que novament esdevé durant dos dies un punt de trobada del sector audiovisual de proximitat a Catalunya.

La 19a edició del MAC arriba amb una completa programació que, tal com diu a la seva carta de presentació, té per objectiu “mirar al futur per interpretar el nostre present”. El certamen de referència per a l’audiovisual de proximitat, doncs, serà el protagonista de les tres hores de durada del programa radiofònic.

Noms mediàtics com Genís Roca, president de RocaSalvatella i expert en negoci digital; Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; l’il·lustrador i fotògraf Jordi Borràs, o la consultora de comunicació Míriam Hatibi, passaran pel programa per analitzar, cadascú des del seu àmbit, el moment que travessa el teixit audiovisual català.

‘La tarda’ també conversarà amb Miquel Rutllant, president del Clúster Audiovisual de Catalunya i director general del grup Lavinia, així com Francisco Vargas, director de l’Àrea Audiovisual de l’Institut Català de les Empreses Culturals. A més, amb motiu de la sisena convocatòria del Concurs de Guió i de Projectes Transmèdia, una aposta del MAC i Guionistes Associats de Catalunya, el programa també comptarà amb la participació del seu coordinador, Daniel Resnich, i de la guanyadora de la darrera edició, Ana Luz.

Entre molts altres continguts i connexions en directe des dels diversos racons del recinte que acull la mostra, la música també serà la protagonista de les tres hores de ràdio. El figuerenc Alverd Oliva que recentment ha publicat el seu primer treball, el músic David Busquets acompanyat del guitarrista i director musical David Palau, i la formació Avstral amb el seu pop contemporani, amenitzaran amb la seva sonoritat l’especial de ‘La tarda’.