La Xarxa

'La tarda', a la Setmana Medieval de Montblanc per Sant Jordi

17/04/2018 17:06h

Diu la llegenda que Sant Jordi va matar el drac a Montblanc, vila ducal de la Conca de Barberà i on aquesta festivitat es viu de manera particular. Immers en plena Setmana Medieval, el dia de la rosa i el llibre en clau montblanquina serà el protagonista de 'La tarda' d'aquest 23 d'abril. 

Amb els companys de Ràdio Montblanc ens situarem a la plaça Major de la població des d'on, a més a més, de la mà de les emissores locals farem un passeig radiofònic per les diverses fires i festes de Sant Jordi que se celebren a tot el país.

Al llarg de les tres hores de programa parlarem amb els organitzadors de la celebració i coneixerem els múltiples actes i propostes que recull el programa d'enguany. Ens endinsarem en el dia a dia de Sant Jordi i la Princesa al llarg de la Setmana Medieval i degustarem vins i caves de la DO Conca de Barberà que es poden trobar aquests dies al mercat muntat especialment per a l'ocasió.

Els llibres, les roses i els autors locals també tindran el seu moment a 'La tarda' de Sant Jordi. Serà des d'aquesta població amfitriona i també des d'altres punts de Catalunya: Sant Cugat, Girona, Tarragona, la Garriga, Sant Sadurní, Vilafant, l'Escala, Mataró...

Aquest Sant Jordi regala roses, llibres i... ràdio local!