Altafulla Ràdio

'La tarda' s'embruixa des d'Altafulla

29/06/2018 08:36h

Àudios:

Altafulla celebra aquest divendres 29 i dissabte 30 de juny la 18a edició de la Nit de Bruixes, el mercat esotèric, artesà i envoltat de misteri de més tradició al Camp de Tarragona. Aquesta població del Baix Gaià gaudeix d'un passat relacionat amb la bruixeria. Però es tracta d'aventures per espantar la canalla? És una llegenda més de les que s'expliquen arreu del país? Existeix algun fet històric que hagi propiciat aquest tipus de relats? 

'La tarda' fa parada a Altafulla, però, no només per conèixer en primera persona aquesta cita cultural i tradicional que enguany es fa major d'edat, sinó que també aprofitarà per conèixer la població, la seva gent i, sobretot com passa l'estiu una vila turística com aquesta.

Més enllà d'entrevistes i espais envoltats de misteri, amb el professor Sebastià d'Arbó, amb diversos integrants de l'Escola d'esoterisme Mariló Casals (Imma del Destí, Gemma Blat, Josep Lluís Nuag i Maria del Mar Tort) o amb els responsables de l'organització d'enguany i creadors de la Nit de Bruixes, per l'espai radiofònic instal·lat a la plaça del Pou passaran també entitats, representants municipals i experts en els Jocs Mediterranis com a Seu Oficial que és Altafulla.

La música tampoc faltarà durant les tres hores de programa, que seran amenitzades a ritmes diferents. D'una banda els altafullencs Porto Bello, amb la seva curta però intensa trajectòria i havent estat guardonats amb el Premi Enderrock a 'Millor Artista Revelació' de l'any explicaran com se'ls presenta un estiu "Basat en fets reals".

En un altre sentit, Andrés Bastiani i la seva veu i guitarra també acompanyaran durant el magazín, tot oferint una prèvia al concert que oferiran a la mateixa plaça del Pou aquest divendres al vespre. I l'Altacústic, el festival de música independent i de petit format d'Altafulla que se celebra el proper mes de juliol a diversos escenaris de la Vila Closa tampoc hi podia faltar. En aquest sentit el seu director artístic, Kike Colmenar, n'explicarà tots els detalls acompanyat de la cantant i guitarrista Olga Pes, un dels noms del cartell d'enguany.