La Xarxa

Mèdia

'La tarda' viu en directe el Festival de Cinema de Sitges aquest divendres

De 16h a 19h, escolta aquest programa especial a la teva ràdio local

21/09/2017 19:55h

'La tarda' s'atura a Sitges aquest divendres 13 per viure en primera persona el Festival Internacional de Cinema Fantàstic, que enguany celebra el seu 50è aniversari. Amb un programa dedicat exclusivament al certamen cinematogràfic, durant tres hores en directe (16h a 19h) a les ràdios locals no hi faltaran anècdotes, secrets, curiositats i sorpreses. Pel set instal·lat als jardins de l'Hotel Melià de Sitges hi passaran tant aquells que durant tots aquests anys han fet possible el festival com aquells sense els quals avui dia seria impossible dur-lo a terme.

La Xarxa, que és mitjà col·laborador del festival, produirà l'acte de cloenda del Festival de Cinema de Sitges, que tindrà enguany un format excepcional coincidint amb el seu 50è aniversari. Per primera vegada en la història del certamen serà una festa a l'aire lliure oberta a tothom, que la Fura dels Baus convertirà en un espectacle de pel·lícula, amb tots els ingredients del gènere cinematogràfic.

A a la nit d'aquest dissabte 14 d'octubre, a partir de les 21.30h, la companyia artística desplegarà tota la seva màgia i enginy al servei d'una coreografia protagonitzada per un grandíssim King Kong articulat, de més de 12 metres d'alçada.