Dimarts 19

Març de 2019

“Cometre errors és la millor estratègia per aprendre”, Mara Dierssen a ‘The Weekly Mag’

 La neurobiòloga Mara Dierssen, visita el 'The Weekly Mag'

La neurobiòloga Mara Dierssen, visita el 'The Weekly Mag'

LA XARXA

Sovint sentim a dir que el cervell és l’òrgan més misteriós del nostre cos, però, com funciona? Fins a quin punt el món que ens envolta modifica el nostre cervell? Sembla que el fet de cometre errors és la millor manera d’aprendre i arribar a ser competents… Intentarem resoldre aquestes i altres qüestions amb la neurobiòloga Mara Dierssen, al capdavant del Programa de Neurobiologia Cel·lular del Centre de Regulació Genòmica, a Barcelona.

L’AEH Franqueses buscarà la sisena victòria consecutiva a la pista del poderós CH Gavà

L'AEH Franqueses buscarà la sisena victòria davant del poderós CH Gavà

Dos equips en bona forma es veuran les cares aquest diumenge. El CH Gavà, segon classificat de Lliga Catalana femenina i un dels grans aspirants a l'ascens de categoria, rebrà l’AEH Les Franqueses, que ha guanyat els últims cinc partits disputats, però continua en zona de descens. L’equip del Baix Llobregat va vèncer a domicili en l’última jornada al Coope Sant Boi (24-35) mentre que les vallesanes es van imposar al CH Vilamajor, les vigents campiones.

Capellades HC i Cerdanyola HC busquen una plaça al play-off pel títol de la Lliga Nacional Catalana d'hoquei patins

Capellades HC i Cerdanyola HC busquen una plaça al play-off pel títol

Arriba el tram decisiu de la temporada a la Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins. Capellades HC i Cerdanyola HC jugaran aquest diumenge l’anada de l’eliminatòria de repesca que permetrà al guanyador accedir al play-off d’ascens a l’Ok Lliga Plata. Qui perdi haurà de seguir jugant amb un objectiu ben diferent: mantenir la categoria i evitar el descens.

Segueix-nos «