Dijous 29

Juny de 2017

Els cracs de l'handbol base juguen fins diumenge la Granollers CUP

Granollers CUP 2017

Granollers CUP 2017

La Xarxa

La pilota comença a circular a la Granollers CUP d'handbol aquest vespre. El Palau d'Esports i la plaça de la Porxada de la capital vallesana acullen la cerimònia inaugural que compta, com a padrins d'honor, amb el jugador del Fènix Toulouse HB, Ferran Solé, i la campiona del món i d'Europa i doble guanyadora de la Champions League, la noruega Nora Mørk.

El Concurs Internacional de Focs de Tarragona, en directe

La Xarxa

Imatge del Concurs de Focs de Tarragona

Imatge del Concurs de Focs de Tarragona

El Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, un dels actes més esperats de l’estiu a la ciutat, es podrà seguir en directe a les televisions locals i el canal 159 de Movistar+ gràcies a la retransmissió de TAC 12, la televisió pública del Camp de Tarragona. Durant quatre nits, del dimecres 28 de juny al dissabte 1 de juliol, no et perdis aquest gran espectacle visual, en què participen empreses pirotècniques nacionals i internacionals. De fet, cada dia l’exhibició recau en una pirotècnica i la que guanya el concurs és la que dispara els focs a la festa major tarragonina per excel·lència, Santa Tecla, al setembre. 

L'escola Betúlia de Badalona guanya la Gran Final del ‘Pica Lletres’ de ràdio

La Xarxa

Els tres alumnes guanyadors de l'Escola Betúlia de Badalona

Els tres alumnes guanyadors de l'Escola Betúlia de Badalona

L'escola Betúlia de Badalona ha guanyat la quarta Gran Final Nacional del concurs radiofònic 'Pica Lletres', emès per una vintena d'emissores locals. L'equip badaloní s'ha imposat al de l'Escola Vedruna de Girona en una emocionant final, disputada al Centre Cívic Urgell de Barcelona. L'Ana, la Mariona i l'Albert han demostrat la seves aptituds lingüístiques davant l'atenta mirada del centenar de persones, entre professors, familiars i companys d'aula, que han volgut donar suport als concursants. Amb molta concentració, han hagut de fer front a proves com el lletreig de paraules, la detecció de barbarismes, la resolució d'embarbussaments o la identificació de varietats dialectals, entre d'altres. 

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «