Dimecres 25

Abril de 2018

La Vetlla de Santa Maria en directe, des de l’Abadia de Montserrat

La Vetlla de Santa Maria en directe, des de l’Abadia de Montserrat

La Vetlla de Santa Maria de Montserrat

La Xarxa

L’Eucaristia de la Vetlla de Santa Maria, presidida pel bisbe de Girona, Francesc Pardo, s’emet en directe des de l’Abadia de Montserrat aquest dijous, a les 22h, a les televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i també per internet a www.laxarxa.cat.

La ràdio local viu Sant Jordi al carrer

La diada de Sant Jordi és un dels moments de l'any en el qual les emissores de ràdio local surten dels estudis tancats per desplegar-se per carrers i places de pobles i ciutats. Aquest dilluns, 23 de d'abril, la major part de les ràdios de proximitat fan programes des de l'exterior. 

 

Els millors concerts de jazz aterren de nou a la televisió

La Xarxa

Gabriel Amargant (Foto: Carlos Pericás)

Gabriel Amargant (Foto: Carlos Pericás)

Sofà, copa i jazz. Des d’aquesta setmana, tots els dissabtes a la nit et brinden el millor del plans a la teva televisió local i al canal 159 de Movistar+. I és que torna ‘Jajajazz’, el cicle de concerts que aposta per artistes i formacions punteres del gènere a casa nostra. Aquesta segona temporada arrencarà amb l’actuació del saxofonista i clarinetista Gabriel Amargant, qui presentarà 'Aire', el seu tercer disc. Una recopilació de noves composicions originals, inspirades en vivències, lectures i viatges, i marcades per diferents influències musicals. En aquesta ocasió, el jove músic argentoní forma part d'un trio, que completen dos dels intèrprets més versàtils i prolífics del panorama jazzístic: Marko Lohikari al contrabaix i Ramon Prats a la bateria. Sigueu puntuals a la cita: aquest dissabte, a partir de les 23.30h, tothom davant del televisor!

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «