Dissabte 24

Agost de 2019

Viu l’esclat de la primavera i la natura, a la teva televisió local

La Festa de l'Arbre del Maig i Ball del Cornut de Cornellà del Terri

La Festa de l'Arbre del Maig i Ball del Cornut de Cornellà del Terri

La Festa de l’Arbre del Maig i el Ball del Cornut de Cornellà del Terri, al Pla de l’Estany, és de tradició molt antiga i simbolitza l’arribada de la primavera, identificant la natura en l’arbre conegut popularment com el Maig. Una cercavila acompanya l’arbre pels carrers del poble, abans de ser plantat a la plaça que du el mateix nom.  

El torneig internacional de bàsquet base MICBasketball, a les televisions locals

El torneig de bàsquet base MICBasketball, a les televisions locals

El torneig de bàsquet base MICBasketball, a les televisions locals

Els joves de qualsevol racó del món competiran amb els millors equips i jugadors del bàsquet internacional, en la tercera edició del MICBasketball. El torneig batrà el rècord de països participants i comptarà amb àrbitres d’arreu. El campionat es juga al llarg de la Setmana Santa en 7 seus, entre Girona i diversos municipis de la Costa Brava. Hi ha 6 categories, masculines i femenines, repartides entre U14 (infantil), U16 (cadet) i U18 (júnior). En total, hi haurà 111 equips de 14 països que disputaran 260 partits.

Les grans estrelles del patinatge artístic es veuen les cares al Campionat de Catalunya

El Campionat de Catalunya de patinatge artístic, a les televisions locals i XALA!

El Campionat de Catalunya comptarà amb 75 participants, entre els quals destaca la triple campiona d’Europa, Mònica Gimeno (CP L’Aldea) i el vigent subcampió del món, Pere Marsinyach (Foment Cardoní). També destaquen el campió del món júnior i d’Europa juvenil i cadet Pau Garcia (Reus Deportiu), així com d’altres medallistes internacionals, com Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrach) o Eloi Canals (APA Alt Maresme).

Segueix-nos «