Dimarts 19

Juny de 2018

La temporada castellera torna a les televisions locals amb tots els colors

Vídeo promocional de la nova temporada de castells

La Xarxa

Sonen gralles. Els quarts ja estan formats. El cap de colla dona el senyal. Tots a punt per aixecar el castell. La plaça expectant. Tornen els castells a les televisions de proximitat. Aquesta temporada tornem amb tots els colors. Tenim la sintonia, els equips de professionals preparats i una oferta de continguts castellers que produirà, un any més la Xarxa de Comunicació Local, amb una trentena de diades, el programa informatiu i de debat casteller ‘Dosos Amunt!’ i tota l’actualitat castellera del territori.

L’americana Rachel Arieff i el català Sergi Cervera posen la nota humorística a ‘The Weekly Mag’

La Xarxa

The Weekly Mag_Sergi Cervera i Rachel Arieff

Sergi Cervera i Rachel Arieff amb la periodista Marcela Topor

Passarem una bona estona amb els humoristes Rachel Arieff, americana que viu a Catalunya, i Sergi Cervera, còmic i imitador amb un peu als Estats Units. Reflexionarem sobre l’humor des de tots els punts de vista, començant per nosaltres mateixos i, sobretot, riurem! Ja som a l’estiu i el cuiner Roger Vilaginés, del restaurant Mare de la Font de Solsona, ens proposa una recepta fresca i senzilla, que sorprendrà els vostres convidats: gofra verda amb tàrtar de verat, tot elaborat amb productes de proximitat.

XALA! Una nova manera de mirar continguts locals

La Xarxa

Video promocional de la nova plataforma

La Xarxa Audiovisual Local ha posat en marxa XALA!, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en 'streaming'. Té com a objectiu explorar un nou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet i amb la millor qualitat.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «