Diumenge 21

Octubre de 2018

Viu l’emoció del derbi de Palautordera, aquest diumenge a les TV locals i XALA!

El derbi de Palautordera arriba diumenge

La Xarxa

Duel esperadíssim aquest diumenge al Baix Montseny a la categoria de bronze de l’handbol estatal. El CH Palautordera Salicrú rep a casa el CH Sant Esteve de Palautordera, en la cinquena jornada de la competició. Els locals són novens amb 4 punts, mentre que els visitants són tretzens amb només 2.

El clown més còmic arriba al Festival Cos amb 'Snowfoot'

La Xarxa

La Ridens presenta 'Snowfood'

La Ridens presenta 'Snowfood'

Edu Méndez i Gerard Domènech, dos dels components de Clownic del Tricicle, presenten al Festival Cos  de Reus el seu espectacle de clown 'Snowfoot', una obra de teatre gestual còmic que explica l'aventura de dos expedicionaris que han fugit de l’escomesa d’un 'bigfoot' enmig d’una tempesta de neu i es troben, de sobte, dins d’una cova amb el nadó del 'bigfoot'.

El CP Manlleu B buscarà la victòria a la pista del Shum Frit Ravich B

La Xarxa

El CP Manlleu B busca la victòria a la pista del Shum Frit Ravich B

El CP Manlleu B necessita guanyar a la pista del Shum Frit Ravich B per no allunyar-se del líder del grup B de la Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins. Els de Maçanet de la Selva són penúltims, amb tres punts, després de perdre contra el Capellades HC (6-5). En canvi, els osonencs van guanyar a casa el GEiEG (7-6) i es troben a 5 punts de l’imbatut Cerdanyola CH, que lidera el grup.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «