Dilluns 17

Desembre de 2018

La Salle Montcada pot aconseguir la tercera victòria consecutiva contra el KH-7 BM. Granollers

La Salle Montcada s'enfronta a BM. Granollers B

La Xarxa

La Salle Montcada vol mantenir la bona ratxa en aquest tram final d’any guanyant diumenge el KH-7 BM. Granollers. Els locals arriben al partit amb la moral ben alta, després de derrotar a casa l’H. Poblenou (39-27). En canvi, el filial del Granollers va caure a la seva pròpia pista contra l’H. Sant Cugat (34-36).

GEiEG i Cerdanyola CH necessiten guanyar per classificar-se per al grup dels vuit millors

La Xarxa

GEiEG i Cerdanyola CH se la juguen aquest diumenge

Màxima expectació per conèixer la resolució del grup B de Nacional Catalana, que encara l’última jornada de la primera fase amb un partit que promet emoció: GEiEG-Cerdanyola CH. Els gironins necessiten guanyar per assegurar la classificació per al grup dels vuit millors mentre que els vallesans podrien quedar-ne fora si perden. Tots dos equips van perdre en l’última jornada: GEiEG va caure a la pista d’HC Sant Just (5-4) i Cerdanyola CH a casa davant del Caldes Recam Làser (4-5).

‘L’omissió de la família Coleman’, aquest dissabte a la teva televisió local

La Xarxa

'L'omissió de la família Coleman'

'L'omissió de la família Coleman'

Un dels espectacles argentins de més èxit arriba a la vostra televisió local aquestes festes. ‘L’omissió de la família Coleman’ s’ha representat a més 20 països des que es va estrenar l’any 2005 i l’han vist més de 260.000 espectadors. El mateix autor i director del muntatge original, Claudio Tolcachir, és l’encarregat de dirigir també la versió catalana, traduïda per Jordi Galceran, autor d’'El mètode Grönholm' i ‘El crèdit’, i interpretada, entre d’altres, per Bruna Cusí, Biel Duran i Josep Julien.

Segueix-nos «