Dimarts 12

Desembre de 2017

'1món.cat' s'endinsa a les mines de carbó de Cercs

Las relació del carbó i l'entorn natural i humà de l'Alt Berguedà des de les Mines de Cercs

Las relació del carbó i l'entorn natural i humà de l'Alt Berguedà des de les Mines de Cercs

La Xarxa

Aquest diumenge reviurem l'activitat minera al Berguedà des de la mina de carbó de Cercs. Dalt d'un petit ferrocarril miner Laura Alcalde i Èric Calderer s'endinsaran a l'interior de la Mina Sant Romà i ens explicaran com s'hi treballava, en conversa amb dos miners de la zona. Visitarem també un dels habitatges de la colònia minera i els altres espais del Museu de les Mines de Cercs. Si ens vols acompanyar sintonitza a partir de les 16h la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

El tradicional tió foradat de Solsona a '1món.cat'

La Xarxa

Exposició de tions foradats a Solsona

Exposició de tions foradats a Solsona

Solsona s'omple aquest dissabte dels tradicionals tions foradats. Al mig de la plaça Major hi haurà instal·lat un tió gegant que es podrà alimentar amb joguines i menjar i l''1món.cat' no s'ho vol perdre. Laura Alcalde i Sergi Lladó ajudaran a engreixar amb el màxim d'il·lusió aquest tió i així aconseguir una bosseta de pols màgica per als tions de casa nostra. Si ens vols acompanyar sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+ i omple de màgia i il·lusió la tarda de dissabte.

La final del Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta, en directe

La Xarxa

Espot de la final

Les lletres pujaran dilluns al ring del festival Temporada Alta de Girona en la final del Torneig de Dramatúrgia que podràs viure en directe a partir de les 20h a la teva tele local, Movistar+ (159) i laxarxa.cat. El combat enfrontarà els dos dramaturgs que han guanyat el favor del públic en les eliminatòries prèvies del certamen. Seran Xisco Rosselló i Laia Alsina i Ferrer, que faran brillar els seus textos a partir de la lectura que en faran diferents actors.

Segueix-nos «

 

els continguts de la teva TV local «