Dissabte 21

Octubre de 2017

La Festa Major de Sant Martirià de Banyoles a '1món.cat'

Cartell de la Festa Major Sant Martirià

Imatge del cartell de la Festa Major Sant Martirià

La Xarxa

Aquest diumenge serem a la Festa Major de Sant Martirià de Banyoles per viure en directe la Competència de Cobles Grans on participen la Cobla Ciutat de Girona, La Principal de la Bisbal, la Cobla Montgrins i la Cobla Selvatana. Ens n'aproparan tots els detalls els periodistes Laura Alcalde i David Mir en conversa amb Joan Lleal, president del Foment de la Sardana de Banyoles. L'esbart dansaire Fontcoberta i la Colla de Gegants i Capgrossos banyolina seran també presents al programa que pots veure a la teva tele local o el canal 159 de Movistar+.

'1món.cat' visita la Fira de Santa Úrsula de Valls

La Xarxa

                                       Ajuntament de Valls / Pere Toda

Els castells són un dels plats forts per Santa Úrsula (Font: Ajuntament de Valls/Pere Toda)

Aquest dissabte serem a la Fira de Santa Úrsula de Valls, on el món casteller i la cultura popular tradicional són els eixos principals. Els periodistes Laura Alcalde i Xavier Lozano ens aproparan des de la plaça del Pati tota l'activitat de la Fira Castells i ens descobriran diferents projectes culturals que es couen a la capital de l'Alt Camp. Si ens vols acompanyar sintonitza a partir de les 16h la teva tele local o el canal 159 de Movistar+

El Festival COS de Reus aterra a la televisió amb l'espectacle 'Solfatara'

Una imatge de 'Solfatara'

Una imatge de 'Solfatara'

Aquest divendres Reus aixecarà el teló del Festival COS de Moviment i Teatre Gestual, que enguany apostarà per la dansa durant els quatre dies del certamen. La Xarxa i Canal Reus TV tornaran a estar presents en aquesta 19a edició per oferir-te'n un tast la nit de divendres amb la retransmissió en directe de l'espectacle de dansa 'Solfatara'. A partir de les 21h, a la teva tele local o el canal 159 de Movistar+ podràs veure aquest muntatge de la companyia Atresbandes sobre una història d'amor sempre en risc d'erupció. Una situació de la qual dona pistes el mateix títol de l'obra, que designa els orificis dels terrenys volcànics que escupen lava.  

segueix-nos «

 

TWITTER «

els continguts de la teva TV local «