Dimarts 28

Febrer de 2017

Els millors grups de xou de patinatge del món, en directe a TV locals i Movistar+

Vídeo promocional de la retransmissió

La Xarxa

Si vols veure un autèntic espectacle de patinatge artístic, dissabte no et perdis la final del Campionat d'Espanya de Xou Grans, en directe des del pavelló Barris Nord de Lleida. A partir de les 20h, a la teva televisió local o al canal 159 de Movistar+ gaudiràs amb les actuacions dels millors equips de l'especialitat, que lluitaran per destronar el CPA Olot, vigents campiones d'Espanya i del món. Les olotines, amb la coreografia 'Sóc innocent' ja van imposar-se al recent Campionat de Catalunya celebrat a Girona el 4 de febrer. Altres equips catalans amb opcions a títol són el CPA Girona amb 'Esclaus de la riquesa' o el PA Masnou amb 'La dictadura del cos'. 

'1món.cat' viu la màgia del Carnaval de Tarragona

La Xarxa

La Gala de la Disfressa d La Gala de la Disfressa d'Or és un dels actes estrella del Carnaval tarragoní (Font: Laia Marín – Tarragona Cultura)

La Gala de la Disfressa d'Or és un dels actes estrella del Carnaval tarragoní (Font: Laia Marín – Tarragona Cultura)

En ple Carnaval, a '1món.cat' no podem deixar de visitar una de les ciutats catalanes on aquesta festa brilla amb més força: Tarragona. Fins allà ens desplaçarem per conèixer el variat repertori d'actes rituals lligats a la tradició carnavalesca que viuen aquests dies els tarragonins i comprovar sobre el terreny l'espectacularitat de les seves comparses. Per arrodonir aquest súper planàs... només ens faltes tu! Mira'ns diumenge de 16h a 18h a la teva tele local o al 159 de Movistar+.

'Ben trobats', en directe des del Carnaval de Sitges

La Xarxa

El Rei Carnestoltes de Sitges, l'any passat

El Rei Carnestoltes de Sitges, en l'edició del 2016

Què té el Carnaval de Sitges per ser considerat un dels 10 millors del món? A 'Ben trobats' provarem d'esbrinar-ho divendres en un programa especial des de la ciutat garrafenca amb Clara Tena al capdavant. El magazín matinal, en antena a les televisions locals i el canal 159 de Movistar+, surt per primera vegada del plató per viure en directe, de 10h a 12h, la màgia d'una festa multitudinària i súper colorista a través dels seus protagonistes. En l'edició d'enguany, hi participen 2.200 persones a través de més de quaranta colles i s'hi espera l'afluència de 300.000 persones.

segueix-nos «

 

TWITTER «

els continguts de la teva TV local «