Dimarts 21

Agost de 2018

El retaule del Sexenni de Morella, en directe, a les televisions locals

54è Sexenni de Morella

54è Sexenni de Morella

La Xarxa

El rellotge de la història s'atura cada sis anys a Morella (comarca dels Ports) per celebrar el 54è Sexenni. Nord TV amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local ens mostrarà en directe, dimecres, 22 d'agost, a les 12h, El retaule, un dels fets més destacats de les festes en honor a la Mare de Déu de Vallivana, festes declarades d'Interès Turístic Nacional i Bé d'Interès Cultural Immaterial.

Les colles de Tarragona es troben a la Diada de Sant Magí

La Xarxa

Vídeo promocional de la Diada de Sant Magí

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo escalfen motors per a Sant Magí. A la plaça de Santiago Rossinyol, davant la catedral de Tarragona, les 4 colles de la ciutat competiran diumenge, 19 d'agost, a partir de les 12h, en una de les trobades més emocionants del calendari casteller. Trobada que podrem veure a les TV locals i per 'streaming' a xala.cat en una retransmissió de TAC12 i La Xarxa de Comunicació Local.

Música nord-americana per a orgue, a les televisions locals

La Xarxa

Katelyn Emerson al VIII Festival Orgue de Montserrat

Katelyn Emerson al VIII Festival Orgue de Montserrat

La intèrpret nord-americana Katelyn Emerson protagonitza el darrer dels concerts del VIII Festival Orgue de Montserrat. La retransmissió és a càrrec de Montserrat TV amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i es pot veure a les televisions locals i per 'streaming' a laxarxa.cat, diumenge, 26 d'agost, a les 20h.

segueix-nos «

 

TWITTER «

els continguts de la teva TV local «