Dilluns 23

Setembre de 2019

El 100 anys Ploms Salle Reus ha de guanyar el potent Badalonès per no complicar-se la vida

El 100 anys Ploms Salle Reus s'enfronta al Badalonès Fruits Secs Corbera

El 100 anys Ploms Salle Reus rep aquest dissabte el Badalonès Fruits Secs Corbera, segon classificat al grup 2 de Copa Catalunya masculina. Els reusencs són desens classificats i una derrota els pot enfonsar a la taula. En canvi, els dimonis badalonins es troben a només una victòria del líder i s’entregaran al màxim per vèncer i atrapar-lo. En l’última jornada, l’equip del Baix Camp va caure a la pista del potent Maristes Ademar (68-66) mentre que el Badalonès va guanyar a casa el Bàsquetpia Sabadell (74-61).

Marcel Gros estrena ‘Planeta M.Art’ a la Mostra d’Igualada i a les televisions locals

Marcel Gros estrena l'espectacle 'Planeta M.Art'

Marcel Gros estrena l'espectacle 'Planeta M.Art'

Les televisions locals emetran aquest dissabte el nou espectacle que Marcel Gros estrenarà a la Mostra d’Igualada. Amb el títol de ‘Planeta M.Art’, el pallasso i showman ha creat un món interior que es fa realitat gràcies a música que es pot mirar, colors que s’escolten i paraules inventades. En definitiva, es tracta de crear coses úniques perquè, com deia Marcel Duchamp, "artista és tothom qui sàpiga mirar".

El bàsquet 3X3 de Caldes de Malavella, aquest diumenge a les televisions locals i XALA!

El bàsquet 3X3 torna a Caldes de Malavella

El Circuit Català de bàsquet 3X3 torna aquest diumenge a Caldes de Malavella, en el marc de la segona edició del torneig que organitza la Federació Catalana de Basquetbol. Les inscripcions s’han exhaurit, després que s’han superat els 140 equips.

segueix-nos «

 

TWITTER «