Dimarts 19

Març de 2019

“Cometre errors és la millor estratègia per aprendre”, Mara Dierssen a ‘The Weekly Mag’

 La neurobiòloga Mara Dierssen, visita el 'The Weekly Mag'

La neurobiòloga Mara Dierssen, visita el 'The Weekly Mag'

LA XARXA

Sovint sentim a dir que el cervell és l’òrgan més misteriós del nostre cos, però, com funciona? Fins a quin punt el món que ens envolta modifica el nostre cervell? Sembla que el fet de cometre errors és la millor manera d’aprendre i arribar a ser competents… Intentarem resoldre aquestes i altres qüestions amb la neurobiòloga Mara Dierssen, al capdavant del Programa de Neurobiologia Cel·lular del Centre de Regulació Genòmica, a Barcelona.

El CEB Girona vol mantenir-se a la zona de play-off guanyant el CB Cerdanyola Al Dia

El CEB Girona ha de vèncer el CB Cerdanyola Al Dia aquest dissabte

El CEB Girona ha de tornar a guanyar aquest dissabte, si no vol que se li escapin les primeres places del grup 1 de Copa Catalunya masculina i les opcions de play-off. Els gironins han encadenat dues derrotes consecutives, l’última amb contundència a la pista del CB Artés (105-75). El seu rival d’aquest dissabte, el CB Cerdanyola Al Dia, esgota les opcions d’enganxar-se a la part alta de la classificació. En la jornada passada, l’equip vallesà va perdre a casa contra un dels favorits de la competició, el CB Lliçà d’Amunt (52-79).

“Hi ha persones que estimen les mates i persones que encara no saben que les estimen”, Guido Ramellini a ‘The Weekly Mag'

La Xarxa

Guido Ramellini i Martina Klose, parlen de les matemàtiques a 'The Weekly Mag'

Martina Klose i Guido Ramellini parlen de les matemàtiques a 'The Weekly Mag'

Aquesta setmana descobrirem que les matemàtiques poden ser divertides i molt més útils del que la majoria pensen! Tindrem amb nosaltres Guido Ramellini, vicepresident del Museu de les Matemàtiques de Catalunya, i Martina Klose, investigadora del Barcelona Supercomputing Center, que es dedica a analitzar la meteorologia, i més concretament les tempestes de sorra. I a més, gràcies al nostre col·laborador Joan Cama, de Lleida TV, coneixerem tots els detalls d’aquests dos espais.

segueix-nos «

 

TWITTER «