Dissabte 20

Gener de 2018

'1món.cat' visita la tradicional festa de La Corrida de Puig-reig

Festa de La Corrida de Puig-reig

Festa de La Corrida de Puig-reig

La Xarxa

Aquest diumenge parlarem de la festa tradicional de La Corrida que se celebra cada any per Sant Antoni a Puig-reig, des de fa més de 125 anys. Veurem les curses de rucs, cavalls creuats, pura raça àrab i pura sang anglès que es desenvoluparan a llarg de la tarda al costat del camp de futbol del municipi. Els periodistes Laura Alcalde i Èric Calderer en parlaran amb el seu organitzador, Albert Altarriba, president de l'Associació La Corrida, i amb els seus participants i el públic que cada any les segueix. No t'ho perdis i sintonitza la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

La Fira de Sant Antoni d'Anglès a '1món.cat'

La Xarxa

Fira de Sant Antoni d'Anglès

Fira de Sant Antoni d'Anglès

Aquest dissabte '1món.cat' es desplaça a la localitat d'Anglès, al Gironès, per conèixer tots els detalls de la Fira de Sant Antoni. La cita que enguany viu la seva 23a edició, està dedicada a la figura del patró dels animals domèstics i traginers, Sant Antoni Abat. Sabrem com ha anat la tradicional benedicció i seguirem en directe els actes que s'organitzen al llarg del dia. Tot plegat ens ho explicaran les periodistes Laura Alcalde i Mar Coll des de la plaça de la vila d'aquest municipi. Ens podràs veure a la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

‘Famílies i escola’, el programa que fa l'educació més fàcil, torna als mitjans locals

La Xarxa

Famílies i escola

El joc com a eina educativa. Ensenyar d'acord amb els nous temps. Conèixer el paper dels avis en l'educació. Debatre sobre la sexualitat o l'orientació sexual. Parlar de la nutrició o de l'educació inclusiva. Aquests són alguns dels temes que es tractaran a la novena temporada de 'Famílies i escola'.

Dossier de premsa 'Famílies i escola' 2018 (PDF)

segueix-nos «

 

TWITTER «

els continguts de la teva TV local «