Dilluns 16

Juliol de 2018

Estiu d’havaneres a les televisions locals

La Xarxa

El so d’havanera arriba a les televisions locals aquest estiu. Platja d’Aro, Sant Antoni de Calonge, l’Estartit (Torroella de Montgrí) i l’Escala acullen aquest cant mariner. Havaneres, boleros i cançons de taverna seran els protagonistes sota la llum de la lluna i la brisa del mar.

El Centre Escolar Empordà de Roses guanya la 10a Gran Final del 'Pica Lletres'

La Xarxa

Mariona Artigas ha guanyat la 10a Gran Final del concurs

Mariona Artigas ha guanyat la 10a Gran Final del concurs

L'alumna Mariona Artigas del Centre Escolar l'Empordà de Roses ha guanyat la desena Gran Final Nacional del concurs lingüístic 'Pica Lletres', que s'ha emès aquest diumenge a les televisions locals. La jove s'ha imposat a 15 contrincants en una final plena d'emoció en què s'ha proclamat vencedora després de superar diverses rondes de lletreig. El moment de la victòria ha arribat, en concret, després de lletrejar correctament la paraula 'desindustrialització'. Amb aquesta ja són quatre les edicions consecutives en què un estudiant gironí s'imposa a la final. La d'enguany ha estat especial ja que ha coincidit amb el desè aniversari del concurs, una efemèride que s'ha recordat amb el testimoni dels guanyadors anteriors que ha tingut al llarg de la seva trajectòria.

Torna l'emoció del bàsquet 3x3 a les televisions locals

La Xarxa

Torneig de bàsquet 3x3 Ciutat de Mataró

Torneig de bàsquet 3x3 Ciutat de Mataró

La Xarxa de Comunicació Local continua la seva aposta pel bàsquet català amb una nova retransmissió televisiva del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Bàsquet.

El Pavelló Eusebi Millàn de Mataró ha habilitat 12 pistes a l'exterior i interior de la instal·lació per acollir els prop de 580 participants i més de 144 equips.

segueix-nos «

 

TWITTER «

els continguts de la teva TV local «