Diumenge 22

Abril de 2018

Els millors concerts de jazz aterren de nou a la televisió

Gabriel Amargant (Foto: Carlos Pericás)

Gabriel Amargant (Foto: Carlos Pericás)

La Xarxa

Sofà, copa i jazz. Des d’aquesta setmana, tots els dissabtes a la nit et brinden el millor del plans a la teva televisió local i al canal 159 de Movistar+. I és que torna ‘Jajajazz’, el cicle de concerts que aposta per artistes i formacions punteres del gènere a casa nostra. Aquesta segona temporada arrencarà amb l’actuació del saxofonista i clarinetista Gabriel Amargant, qui presentarà 'Aire', el seu tercer disc. Una recopilació de noves composicions originals, inspirades en vivències, lectures i viatges, i marcades per diferents influències musicals. En aquesta ocasió, el jove músic argentoní forma part d'un trio, que completen dos dels inèrprets més versàtils i prolífics del panorama jazzístic: Martín Leiton al contrabaix i Ramon Prats a la bateria. Sigueu puntuals a la cita: aquest dissabte, a partir de les 23.30h, tothom davant del televisor!

A '1món.cat' comencem a celebrar Sant Jordi a la Fira del llibre de Badalona

La Xarxa

Aquest cap de setmana Badalona celebra la 39a edició de la Fira del llibre

Aquest cap de setmana Badalona celebra la 39a edició de la Fira del llibre

Aquest diumenge a '1món.cat' comencem a celebrar la Diada de Sant Jordi. I ho fem envoltats de llibres i literatura des de la plaça de la Vila de Badalona, on el cap de setmana s'està fent la 39a edició de la Fira del llibre. Els periodistes Laura Alcalde i Miquel López estaran acompanyats d'escriptors badalonins que ens presentaran les seves novetats literàries, com Julià de Jòdar, Sílvia Soler o l'autora de contes infantils Mercè Canals. Sintonitza'ns de 16h a 18h a través de la teva televisió local o el canal 159 de Movistar+.

Els mitjans locals s'instal·len al carrer per Sant Jordi

Sant Jordi - TV L'Hospitalet

Sant Jordi - TV L'Hospitalet

Centenars de professionals dels mitjans de proximitat treballaran aquest dilluns 23 d'abril per mostrar en directe el desenvolupament de la Diada de Sant Jordi. Per les càmeres i micròfons de les televisions i ràdios locals que s'instal·laran als principals carrers o places, passaran desenes d'escriptors locals i persones i entitats implicades en una festa cívica que es preveu, un any més, de participació massiva. A través de les xarxes socials, tota aquesta cobertura es podrà seguir mitjançant l'etiqueta #SantJordi2018.

segueix-nos «

 

TWITTER «

els continguts de la teva TV local «