Divendres 19

Octubre de 2018

El clown més còmic arriba al Festival Cos amb 'Snowfoot'

La Ridens presenta 'Snowfood'

La Ridens presenta 'Snowfood'

La Xarxa

Edu Méndez i Gerard Domènech, dos dels components de Clownic del Tricicle, presenten al Festival Cos  de Reus el seu espectacle de clown 'Snowfoot', una obra de teatre gestual còmic que explica l'aventura de dos expedicionaris que han fugit de l’escomesa d’un 'bigfoot' enmig d’una tempesta de neu i es troben, de sobte, dins d’una cova amb el nadó del 'bigfoot'.

El CP Manlleu B buscarà la victòria a la pista del Shum Frit Ravich B

La Xarxa

El CP Manlleu B busca la victòria a la pista del Shum Frit Ravich B

El CP Manlleu B necessita guanyar a la pista del Shum Frit Ravich B per no allunyar-se del líder del grup B de la Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins. Els de Maçanet de la Selva són penúltims, amb tres punts, després de perdre contra el Capellades HC (6-5). En canvi, els osonencs van guanyar a casa el GEiEG (7-6) i es troben a 5 punts de l’imbatut Cerdanyola CH, que lidera el grup.

El CB Granollers vol fer valer el factor pista contra un poderós Sol Gironès Bisbal Bàsquet

La Xarxa

CB Granollers - Sol Gironès Bisbal Bàsquet

El CB Granollers intentarà sortir aquest dissabte contra el Sol Gironès Bisbal Bàsquet dels últims llocs del grup 1 de la Copa Catalunya masculina de bàsquet. Els vallesans van perdre l’últim partit de només 4 punts contra la UE Horta (83-79) i s’han enfonsat fins a l’onzena plaça de la classificació. En canvi, els empordanesos arriben al partit pletòrics després d’haver guanyat còmodament contra el CB Ciutat Vella (82-64) i escalar fins a la quarta posició.

segueix-nos «

 

TWITTER «

els continguts de la teva TV local «