Diumenge 24

Març de 2019

Canal Reus TV - Cugat.cat

Cugat.cat i Canal Reus TV posen en marxa concursos per Sant Jordi

El grup multimèdia públic de Sant Cugat convoca la 11a edició del concurs de microrelats i la televisió reusenca fa una crida destinada a 'booktubers'

04/04/2018 12:17h

Els mitjans de proximitat comencen a escalfar motors per a la propera diada de Sant Jordi. Cugat.cat i Canal Reus TV s'avancen amb dos concursos relacionats amb la creació literària i els llibres: l'11a edició del concurs de microrelats de Sant Cugat del Vallès i la segona edició del concurs de 'booktubers' que convoca la televisió local de Reus.

Cugat.cat organitza el concurs de microrelats amb la col·laboració de l’Ajuntament o de diverses empreses de Sant Cugat que donen suport a la iniciativa amb llibres i cursos que formen part dels premis destinats als participants guanyadors. Per prendre part en aquest concurs cal viure, treballar o estudiar a Sant Cugat del Vallès. Hi ha tres categories en català i una en anglès. Els textos es poden enviar fins al 18 d'abril a santjordi@cugat.cat. Tots els microrelats que entrin a concurs es publicaran diàriament a un web especial de Sant Jordi de Cugat.cat.

Pel que fa a la segona edició del concurs de 'booktubers' de CanalReusTV, la data límit per participar-hi és el dia 17 d'abril. El concurs compta amb el suport d'Òmnium Cultural i la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, de les biblioteques municipals i del Consorci de Normalització Lingüística de la capital del Baix Camp.

segueix-nos «