Dijous 17

Octubre de 2019

'Dosos amunt!', el nou programa casteller de les televisions locals

A partir d'aquest dilluns cada setmana repassarà l'activitat de les colles

13/06/2014 13:57h

Els castells tindran més visibilitat a les televisions locals amb l'estrena d'un nou programa d'actualitat castellera. A partir d'aquest dilluns, 'Dosos amunt!' farà un repàs cada setmana de l'activitat de les colles a nivell de tot Catalunya, amb l'objectiu de recollir les fites aconseguides tant per les més grans com per les agrupacions més petites. Al capdavant de l'espai hi haurà els periodistes castellers Toni Comas (Penedès TV) i Carles Cortès (TAC 12). 

La idea és que en 25 minuts, el temps que dura l’espai, l’espectador es faci una idea general d’allò que ha passat a plaça entre dissabte i diumenge, a partir de les informacions elaborades per les televisions locals. 

Cortès i Comas establiran un diàleg àgil i distès per comentar les imatges en pantalla, posant en valor el component competitiu i d’espectacle de les jornades castelleres. L’espai es completarà amb reportatges d’actualitat castellera i també de perfil humà.

‘Dosos amunt!’ és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Penedès TV, TAC 12 i Canal Blau TV i forma part d'una aposta més àmplia perquè les televisions locals de tot Catalunya reforcin la informació castellera. Un projecte que també inclou la retransmisió en directe de nou diades castelleres a través d'aquests canals. 

Emissió a tot el país a través d'una vintena de canals locals 
El programa es podrà v
eure per tot el país a través d’una vintena de canals locals: TV Costa Brava, VOTV, Televisió del Ripollès, EL 9 TV, m1tv, Olot TV, Canal Terres de l’Ebre, Penedès TV, Empordà TV, Canal Blau TV, Canal Reus TV, TV Sant Cugat - Vallès1 TV, Molins de Rei Televisió, TAC 12, Canal Terrassa, teleb, Empordà TV, TVM Televisió de Manresa, Lleida TV, Vallès Visió i ETV.

Aquests canals emetran el programa els dilluns, en l’horari que determinin dins de la franja de tarda, vespre o nit. Un cop s’hagin emès per televisió, els capítols del programa es podran veure a la carta a www.laxarxa.com/dososamunt.

segueix-nos «