Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

El 100 anys Ploms Salle Reus ha de vèncer Maristes Ademar per no situar-se entre els cuers

El partit de Copa Catalunya masculina de bàsquet s’emetrà en directe aquest dissabte a les 18h per les TV locals i XALA!

20/11/2018 19:27h

La Xarxa

El 100 anys Ploms Salle Reus ha de vèncer aquest dissabte Maristes Ademar per evitar la cua de la classificació del grup 2 de la Copa Catalunya masculina. L’equip del Baix Camp va perdre en l’última jornada a la pista del CB Alpicat (80-73), cosa que l’ha deixat en una situació delicada. Tampoc va ser un bon dia per als badalonins de Maristes Ademar, que van caure a casa contra el Badalonès-Fruits Secs Corbera (62-69). La derrota els ha allunyat de les primeres posicions de la taula i hauran d’esforçar-se per tornar-hi.

El CB Ripollet-Aíbaba Restaurant lidera el grup 2 de la Copa Catalunya masculina, amb 8 victòries i cap derrota. El segueix, a 2 punts, el CB Santa Coloma i, a 3, el Badalonès-Fruits Secs Corbera, el CB Alpicat i Maristes Ademar. A la part baixa hi ha quatre equips empatats a 11 punts: l’A.e.s.e., el 100 anys Ploms Salle Reus, el CB Cantaires Tortosa i la UE Sant Cugat Negre. Per sota, Bàsquet Pia Sabadell, amb 10 punts, i Bàsquet Molins, amb 9.

On el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà dissabte a les 18h al Pavelló Olímpic de Reus i comptarà amb la narració de Francesc Andrés (Mataró Televisió). El podreu seguir en 'streaming’ per XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

I la propera setmana...

Podreu veure el següent partit corresponent al grup 1 de Copa Catalunya masculina: CEB Girona - Sol Gironès Bisbal Bàsquet, dissabte 1 de desembre, a les 18h.

segueix-nos «