Dimarts 21

Maig de 2019

La Xarxa

El CB Artés i el CB Cerdanyola Al dia volen escalar posicions a la classificació

El partit de la Copa Catalunya masculina de bàsquet s’emetrà en directe aquest dissabte a les 18h per les TV locals i XALA!

12/11/2018 18:45h

La Xarxa

El CB Artés i el CB Cerdanyola Al dia buscaran la victòria aquest dissabte per situar-se entre els equips que lideren el grup 1 de la Copa Catalunya masculina de bàsquet. Els dos equips van perdre en l’última jornada contra equips potents de la categoria. Els bagencs, amb diverses baixes, van perdre a la pista del Camping Bianya Roser (76-71) i el CB Cerdanyola Al dia va caure a casa contra el CEB Girona (74-80).

El CB Artés i el CB Cerdanyola Al dia són vuitè i novè a la classificació del grup 1, amb 3 victòries i 4 derrotes. Lluïsos de Gràcia continuen sent líders imbatuts i Vedruna Gràcia és cuer després de perdre els 7 partits disputats fins ara.

Com el podreu seguir

El partit de ‘Bàsquet en joc’ es disputarà dissabte a les 18h al Pavelló Municipal d’Artés i comptarà amb la narració de Xavi Fernández (Canal Blau) i tots els detalls a peu de pista amb Norman López (Canal Taronja Central). El podreu seguir ‘en streaming’ per XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

I la propera setmana...

Podreu veure el següent partit corresponent al grup 2 de Copa Catalunya masculina: 100 anys Ploms Salle Reus-Maristes Ademar, dissabte 24 de novembre a les 18h.

segueix-nos «