Dilluns 26

Agost de 2019

La Xarxa

El Gress Platges Mataró vol guanyar el Club Natació Terrassa per aproximar-se als líders

El partit de la Copa Catalunya femenina s’emetrà en directe per les TV locals i xala.cat aquest dissabte a les 18h

09/10/2018 12:50h

La Xarxa

Les quartes de la Copa Catalunya femenina reben a casa les últimes. Un partit que a priori es presenta fàcil pel Gress Platges Mataró, després que el Club Natació Terrassa encara no hagi aconseguit cap victòria en les quatre jornades disputades. Tot i això, les maresmenques no es poden refiar. Fins ara, han tingut una trajectòria irregular, amb dues victòries i dues derrotes. 

El partit de ‘Bàsquet en Joc’ es disputarà aquest dissabte a les 18h al Palau d’Esports Josep Mora de Mataró.

Un cop disputats els quatre primers partits de la competició, només queden 3 clubs imbatuts: el Basket Almeda i el Citylift GEiEG UniGirona, amb 4 victòries, i l’EKKE CB Lleida, amb un partit pendent i tres de guanyats.

On el podreu veure?

El partit es podrà seguir en directe 'en streaming' a XALA! i les següents TV locals: Banyoles TV, Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Reus TV, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, El 9 TV, El Punt AVUI TV, ETV, Lleida TV, Mataró Televisió, Olot TV, Pirineus TV, TV Cardedeu, Televisió de Badalona, TV Girona, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès, Vallès Visió i VOTV.

I la propera setmana...

Podreu veure el següent partit de Copa Catalunya masculina: CB Granollers-Sol Gironès Bisbal Bàsquet, dissabte 20 d’octubre a les 18h.

segueix-nos «