Dijous 17

Octubre de 2019

La Xarxa

Mèdia

El magazín d'estiu 'País km 0' recorrerà el territori cercant històries sorprenents

En antena a les 18h a partir de dilluns a televisions i ràdios locals

04/07/2014 10:02h

Més de quaranta televisions i ràdios locals de tot Catalunya estrenen dilluns ‘País km 0’, un nou magazín que cada tarda al llarg d’aquest estiu resseguirà el territori cercant les històries i els personatges més curiosos i sorprenents que han arrelat a la vida cultural de pobles i ciutats.

Qui va ser l’amant de Pablo Picasso a Gósol? Per què el vermut era una beguda medicinal? Quantes expressions col·loquials han nascut als antics safareigs? Són exemples de les petites històries que el programa revelarà aprofitant l’ambient de festa major i l’activitat al carrer que caracteritza l’època estival.

Programa en ruta

‘País km 0’ es farà cada dia en directe de 18h a 20h des d’un municipi que aculli un esdeveniment cultural destacat i que serà l’epicentre d’un relat esquitxat d’entrevistes, connexions i reportatges.

L’espai, a més, es completarà amb pinzellades d’actualitat des d’altres punts del país i des dels estudis centrals de La Xarxa. Mirades amb accents diversos que projectaran una visió fresca i allunyada dels tòpics sobre la vivència de l’estiu al conjunt del país.

Projecte coral

'País km 0' és un projecte obert, amb un equip coral encapçalat per la periodista Marina Romero i format per professionals de La Xarxa i de les televisions i ràdios locals. Ells seran els integrants de la caravana que viatjarà per tot Catalunya i als quals cada dia se sumaran professionals dels mitjans de proximitat de cadascun dels municipis protagonistes.

Ells exerciran d'autèntics guies per als teleespectadors i oients del programa, els aproximaran a la realitat quotidiana de la seva localitat tot descobrint-los alhora aquells aspectes més desconeguts i apassionants del seu entorn més proper.

Cobertura nacional

El programa es podrà seguir simultàniament per més d'una vintena de televisions: TeleB, Pirineus TV, VOTV, Televisió de Girona, ETV, Lleida TV, TV Costa Brava, El9TV, Televisió del Berguedà, Canal Reus TV, Canal Terres de l'Ebre, m1tv, Vallès Visió, Canal Blau TV, TAC 12, Penedès TV, Televisió del Ripollès, Canal Taronja Central, Canal Taronja Anoia, Olot TV, Canal Terrassa, Empordà TV, RTV l'Escala, Cugat.cat, RTV Vandellòs i TV Sant Cugat i El Punt Avui TV

Pel que fa a les ràdios, l'espai l'emetran: Canal Terrassa, Cerdanyola Ràdio, Cugat.cat, Domenys Ràdio, Emun FM ràdio, FeM Girona, Mataró Ràdio, Ona Bitlles, Ràdio Altiplà, Ràdio Banyeres, Ràdio Castellar, Ràdio La Bisbal, Ràdio Martorell, Ràdio Montblanc, Ràdio Morell, Ràdio Pinós, Ràdio Premià, Ràdio Puig-reig, Ràdio Sant Hilari, Ràdio Sant Sadurní, Ràdio Vilafant i Ràdio Arenys.

'País km 0' s’emetrà en directe de 18h a 20h i els caps de setmana es completarà amb un resum del millor de la setmana. També es podrà seguir en 'streaming' al web de La Xarxa (www.laxarxa.com).

L'activitat del programa també tindrà repercusió a les xarxes socials. Els comptes de La Xarxa a Twitter (@laxarxa) -amb l'etiqueta #paiskm0- i Facebook (facebook.com/laxarxa) en recolliran el més destacat, així com la web pròpia del magazín (www.laxarxa.com/paiskm0).

segueix-nos «