Divendres 22

Febrer de 2019

La Xarxa

El millor hoquei patins en directe, ara els diumenges a les 18h

La Xarxa emetrà, cada setmana, el partit destacat de l'OK lliga diumenges a les 18h. Aquest diumenge, Reus Deportiu La Fira - CP Vic

28/11/2016 16:51h

La Xarxa

'Hoquei en Joc', les retransmissions dels millors partits de la jornada a l'OK lliga, s'emetrà, a partir d'aquest cap de setmana, els diumenges. A partir del 4 de desembre, La Xarxa emetrà, cada diumenge a les 18h, el partit destacat l'OK lliga, la competició més important d'hoquei patins. Tretze dels 16 equips que la disputen són catalans (Noia Freixenet, CP Manlleu, Igualada Calaf Grup, CH Lloret, Recam Làser CH Caldes, Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, CP Voltregà, Reus Deportiu La Fira, ICG Software Lleida, CP Vic, Moritz Vendrell, FC Barcelona Lassa i Citylift Girona HC).

La narració dels partits, que fins ara s'emetien els dissabtes al migdia, continuaran a càrrec de Jordi Martí Tort (Canal Blau); A més, cada partit comptarà amb un comentarista per complementar l'anàlisi tècnica. Figura que anirà variant depenent del partit i que serà, principalment, un entrenador o jugador amb experiència a la categoria (fins ara exjugadors com 'Titi' Roca o Xavi Caldú, i jugadors en actiu com el porter del Noia Xus Fernández han fet de comentaristes. També anirà canviant el periodista a peu de pista, ja que serà de la televisió de proximitat del territori on es disputi l'enfrontament.

Els partits es podran veure a La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+), a les televisions de proximitat i a laxarxa.com.

segueix-nos «