Dimecres 16

Octubre de 2019

La Xarxa

El millor hoquei patins en directe, els dissabtes, a les 12.50h, a La Xarxa

Aquest dissabte es podrà veure un interessant CP Vic - Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi

17/11/2016 08:25h

La Xarxa

A partir del 19 de novembre, La Xarxa emetrà, cada dissabte a les 12.50h, el partit destacat l'OK lliga, la competició més important d'hoquei patins. Tretze dels 16 equips que la disputen són catalans (Noia Freixenet, CP Manlleu, Igualada Calaf Grup, CH Lloret, Recam Làser CH Caldes, Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, CP Voltregà, Reus Deportiu La Fira, ICG Software Lleida, CP Vic, Moritz Vendrell, FC Barcelona Lassa i Citylift Girona HC).

La narració dels partits aniran a càrrec de Jordi Martí Tort (Canal Blau); jove periodista que acumula una llarga experiència en la narració de partits d'OK lliga, OK lliga femenina i Primera Divisió. A més, cada partit comptarà amb un comentarista per complementar l'anàlisi tècnica. Figura que anirà variant depenent del partit i que serà, principalment, un entrenador o jugador amb experiència a la categoria. També anirà canviant el periodista a peu de pista, ja que serà de la televisió de proximitat del territori on es disputi l'enfrontament.

Els partits es podran veure a La Xarxa Televisions (canal 159 de Movistar+), a les televisions de proximitat i a laxarxa.com.

Els propers que es podran veure seran el CP VicCafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi de l’OK Lliga masculina (19 de novembre) i el CP VilanovaGenerali HC Palau Plegamans de l’OK Lliga femenina (26 de noviembre).

segueix-nos «