Dijous 17

Octubre de 2019

El programa de Ràdio Silenci 'Colors primaris' recull el Premi RAC

Entre els guardonats, Montcada Ràdio, Ràdio Sant Joan i Ràdio Rubí

30/05/2014 10:12h

L'equip del programa 'Colors primaris', coproduït per Ràdio Silenci i La Xarxa, ha rebut aquest dijous el reconeixement dels Premis RAC en una gala celebrada a l'Auditori ONCE de Barcelona. El director de l'emissora municipal de La Garriga, Marc Querol, i la directora i presentadora del programa, Raquel Iniesta, s'han mostrat molt satisfets per la menció de qualitat amb què els ha distingit els Premis RAC. En el seu parlament, Iniesta ha agraït el suport de La Xarxa en la producció del programa i la fidelitat de les 20 emissores locals de tot Catalunya que l'emeten. 

 

 

 

'Colors primaris'  aporta eines per a l’equilibri personal i ha estat distingit per la seva “bona realització”. El premi al millor programa de ràdio local se l’ha endut ‘El Fanalet’, un programa informatiu de Montcada Ràdio. La segona menció de qualitat ha recaigut en l’espai de denúncia ciutadana ‘L’Observador’ de Ràdio Sant Joan, l’emissora municipal de Sant Joan Les Fonts (Ripollès). També el periodista de Ràdio Rubí, Josep Puigventós, ha estat premiat amb una menció d'honor pels 1500 programes al capdavant de l'espai sardanístic 'Ara i sempre'

Reconeixement al meteoròleg Francesc Muri
En l’apartat de ràdio nacional, el premi al millor professional ha estat per al meteoròleg de Catalunya Ràdio i TV3 Francesc Mauri. El guardó al millor programa ha anat a parar a l’especial sobre la Diada Nacional de Catalunya que va fer Catalunya Ràdio el passat Onze de Setembre.

El jurat també ha guardonat amb el premi Innovació la programació que RAC 1 va emetre amb motiu del Dia de la Ràdio. Pel que fa al guardó audiovisual “1924”, ha estat concedit al programa ‘El foraster’ de TV3.

Finalment, el jurat ha atorgat mencions d'honor al periodista esportiu Joan Manuel Surroca; el periodista musical Jordi Tardà, el programa 'Fes ta Festa' i l'Assamblea Nacional Catalana "per haver consolidat el paper essencial de la ràdio durant la mobilització de la Via Catalana". 

segueix-nos «