Dimarts 18

Juny de 2019

La Xarxa

Els 30 anys del Mercat de Música Viva de Vic, a les televisions locals

Un concert coral inèdit repassarà la trajectòria del festival en l'acte inaugural

10/09/2018 15:34h

La Xarxa

Les televisions locals se sumen a la gran festa del Mercat de Música Viva de Vic per celebrar que arriba a la trentena. El 9 TV i La Xarxa de Comunicació Local sumen esforços per oferir una àmplia cobertura de l'edició d'enguany del Mercat. Una mostra d'aquest treball és l'emissió aquest dimecres d'un concert coral de luxe protagonitzat per artistes de primer nivell que han tingut vinculació amb el festival al llarg de la seva història.

Dolo Beltrán conduirà l’espectacle des del Teatre Atlàntida, acompanyada al piano de Jaume Manresa. Per l’escenari hi passaran artistes tan diversos com Lluís Gavaldà, David Carabén, Núria Graham, Miquel Gil, Kike Morente, Marinah, Alba Carmona, Andrea Motis, Chicuelo i Mercedes Peón. El concert serà emès en directe a El 9 TV a partir de les 18.30h i en diferit per les televisions locals a les 22h.

Els plats forts de la Plaça Major, en directe divendres i dissabte

Els concerts de la Plaça Major de Vic de divendres i dissabte també seran retransmesos en directe en dos programes especials presentats per Natàlia Peix, a partir de les 20.25h, que inclouran connexions amb altres espais del festival on hi haurà Jordi Sunyer i Guillem RicoDivendres hi actuaran l'osonenca Ju, Els Amics de les Arts i Dr. Calypso, que es troben inmersos en plena gira de comiat.

Un dissabte 100% osonenc

L’endemà, la veu jove de la manlleuenca Paula Valls donarà el tret de sortida a una nit de concerts al centre de la ciutat amb dos grups estrella de la comarca: Nyandú i Obeses, que també es podran seguir en directe a partir de les 20.25h

segueix-nos «