Dimarts 21

Maig de 2019

La Xarxa

GEiEG buscarà la victòria davant del CH Vila-seca per no despenjar-se dels primers classificats

Seguiu el partit del grup B de Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins, diumenge a les 16h per les TV locals i XALA!

15/11/2018 12:41h

La Xarxa

GEiEG té l’oportunitat aquest diumenge contra el CH Vila-seca, cuer del grup B de Lliga Nacional Catalana, de situar-se en els primers llocs de la taula. L’equip gironí va empatar el seu últim partit contra el SHUM Frit Ravich (2-2) mentre que els tarragonins van guanyar a casa el Cerdanyola CH (6-4), líder de la categoria.

Els vallesans continuen sent primers del grup B, a tres punts de l’HC Sant Just i a cinc de Capellades HC, CP Manlleu i GEiEG. A la part baixa hi trobem el Caldes Recam Làser, amb dotze punts; el SHUM Frit Ravich, amb set, i el CH Vila-seca en té només cinc.

On i quan el podeu veure

El partit es disputarà aquest diumenge a les 16h al Pavelló Lluís Bachs de Girona i comptarà amb la narració de Jordi Martí Tort (Canal Blau) i els detalls a peu de pista de Dani Vilà (TV Girona). El podreu seguir en directe ‘en streaming’ a la plataforma XALA! i a les TV locals. Consulteu-les clicant aquí.

I la setmana vinent…

Podreu seguir l’enfrontament del grup A de la Lliga Nacional Catalana d’hoquei patins, entre el CPH Olot i el CH Ripollet. Serà diumenge 25 de novembre, a les 16h.

segueix-nos «