Diumenge 26

Maig de 2019

La Xarxa

Mèdia

Girona, Temps de Flors, aquest diumenge a '1món.cat'

A partir de les 18h, des del pati de la Universitat de Girona

15/05/2015 12:43h

El magazín '1món.cat' s'envolta aquest diumenge del perfum i el color que desprèn la 60a edició de Girona, Temps de Flors. La mostra, que durant uns dies canvia la fesomia del municipi, serà l'excusa per a una nova visita de l'equip del programa a la ciutat. Amb el suport de TV Girona, l'espai es podrà veure en directe a partir de les 18h per una trentena de televisions locals.

La ciutat es transforma

El pati de la Universitat de Girona serà en aquesta ocasió l'escenari per on passaran els diferents convidats del programa. La periodista de TV Girona Rosó Feliu conversarà amb el president de l'Associació d'Hostaleria i Restauració - Gastroflors, Josep Carreras. L'autora del cartell d'enguany, Daniela Monsó, explicarà quina ha estat la seva font d'inspiració a l'hora de crear la imatge del certamen, i la dissenyadora Lara Pujol mostrarà el llibre fotogràfic 'Girona, Temps de Flors' que s'ha encarregat de coordinar.

A més el grup The Anxovettes, que actuarà a l''A Capella Festival', interpretarà alguns dels seus temes en directe.

Dia de fires

Des de Barcelona, Glòria Trullàs connectarà amb VOTV per viure en directe la Fira de l'Ascensió de Granollers. TV Ripollès mostrarà també els detalls de la Festa de la Llana i el Casament a Pagès que es fa a Ripoll i Canal Reus TV descobrirà la recentment recuperada Via Ferrada del Montsant.

Aquests continguts els completarà una entrevista a Pere Jou, líder de Quart Primera, que presentarà el seu nou disc 'Neurones a la punta d'un iceberg'.

Cada poble, un món

El magazín '1món.cat' recorre el país els caps de setmana amb vocació de descoberta i ganes de sorprendre. Així, cada edició posa el focus en una localitat que acull un esdeveniment d'interès social o cultural destacat, i una televisió assumeix el 50% de la realització de l'espai des d'aquest municipi.

'1món.cat' s'emet en directe els dissabtes i els diumenges de 18h a 20h i es pot seguir per una trentena de televisions locals. També, en 'streaming' al web www.laxarxa.com. L'activitat del programa queda recollida a la seva web www.1mon.cat, en el perfil de Twitter @1moncat i en el compte de Facebook facebook.com/1mon.cat

segueix-nos «