Diumenge 24

Març de 2019

La Xarxa

La diada dels Xics de Granollers arriba amb l’expectativa de veure castells de gamma extra

La diada es podrà seguir en directe aquest diumenge a les 12h per les TV locals i XALA!

06/11/2018 12:12h

La Xarxa

La possibilitat de veure gamma extra per part dels Minyons de Terrassa és un dels grans al·licients de la diada dels Xics de Granollers. Els malves no van poder actuar a la diada de Sant Narcís fa quinze dies per culpa de la pluja. Aquell dia tenien previst enlairar la torre de nou i el pilar de vuit. Algun d'aquests castells podria arribar aquest diumenge a La Porxada. Els locals, els Xics de Granollers, podrien fer per primer cop aquest any dos castells de vuit en una mateixa actuació. Els Castellers de Mollet s'incorporen al cartell de colles participants a la diada. Els del Vallès voldran enlairar-hi castells de set i podrien repetir la tripleta de set que ja van aconseguir a la seva diada.

La temporada castellera arriba a la seva fi. Després de la diada dels Xics de Granollers, només quedarà una sola jornada: la diada dels Minyons de Terrassa (diumenge 18 de novembre).

Per on seguir la diada

L'emissió de la diada, en directe aquest diumenge a les 12h, comptarà amb la narració de Pep Ribes, els comentaris tècnics de Montse Garriga, dels Xics de Granollers, i els detalls a peu de plaça amb Marina Pérez. És una producció de La Xarxa i VOTV. Es pot veure en directe a les televisions locals i en ‘streaming’ a XALA!. Només cal connectar-se a internet o descarregar-se l'aplicació XALA!, per a dispositius Apple i Android, i per a Chromecast.

Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a Twitter, Facebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l'etiqueta #CastellsEnXarxa.

segueix-nos «