Dissabte 24

Agost de 2019

La Xarxa

La gala dels Premis Butaca es trasllada aquest dilluns a Sant Cugat per celebrar el 25è aniversari del Teatre-Auditori

La cerimònia d’entrega dels guardons teatrals es podrà seguir en directe per les televisions i ràdios locals, a les 21h

20/11/2018 17:32h

La Xarxa

Els guardons que atorga el públic distingint els millors espectacles i repartiment de la temporada teatral es trasllada a Sant Cugat del Vallès aquest dilluns. Com és tradicional, la gala estarà presentada per Toni Martin i Glòria Cid i es podrà seguir en directe des del Teatre-Auditori per les televisions i ràdios locals, en ‘streaming’ a laxarxa.cat i per Facebook Live a @laxarxa. També a través de les xarxes socials amb el hashtag #Butaca18. Consulteu aquí les televisions i ràdios on seguir-la.

La transmissió estarà comandada per la periodista i presentadora del programa d’arts escèniques ‘Teló de Fons’, Laura Contreras (Canal Terrassa), i el periodista de Cugat.cat, Martí González.

La directora santcugatenca Marta Angelat, Premi honorífic

Els Butaca premiaran 20 categories de tots els gèneres de les arts escèniques i les nominacions inclouen bona part dels muntatges vistos a Catalunya la temporada passada. El rànquing l’encapçala ‘Temps salvatge’ (TNC), dirigida per Xavier Albertí i que opta a 8 premis. La segueix ‘Sopa de pollastre amb ordi’ (LaPerla 29), amb 6 nominacions, encara que no hi ha favorits clars.

Les produccions més modestes també s’han fet el seu espai. És el cas de l’espectacle de la sala Flyhard: ‘A.K.A. Also Known As’, de Daniel Meyer i Montse Rodríguez. I noms com Clara Segura, Emma Vilarasau, Marta Marco, Xicu Masó i Pere Arquillué apareixen com a nominats a millor actor o actriu de repartiment. Cliqueu aquí per veure totes les nominacions d’aquesta edició.

Els guanyadors, com sempre, sorgiran de la decisió del públic. El període de votacions va acabar diumenge. L’únic guardó que no segueix aquest mecanisme és el Premi honorífic, que recaurà en la directora i actriu santcugatenca Marta Angelat, amb una àmplia trajectòria en teatre, televisió i cinema.

Més enllà de la gala

Un cop acabada la cerimònia d’entrega dels guardons, els espectadors podran seguir en un programa especial les entrevistes als triomfadors de la nit. I això no és tot. A continuació, s’emetrà un reportatge de Cugat.cat dedicat als 25 anys del Teatre-Auditori, l’espectacular recinte que acollirà els premis enguany.

segueix-nos «